Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη, δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη, δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα», τόνισε.

07.06.2019 | 08:49

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Την απόφασή της, ως ένδειξη έμπρακτης μεταμέλειας για τη μετάταξη της κόρης της από τα ΕΛΤΑ στην Βουλή, να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, ανακοίνωσε μέσω του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου. «Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα», είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου. Όπως προσέθεσε, «δυστυχώς, δεν μπορώ να το διορθώσω με κάποιον τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην είμαι υποψήφια στις εκλογές».

Υπενθυμίζεται πως χτες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τον τρόπο που η κόρη της πήρε μετάταξη στη Βουλή των Ελλήνων, παραδέχθηκε ότι «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες» και δεν θα μπορούσε να αποσπαστεί ο καθένας στη Βουλή. «Ε κοιτάξτε τώρα, προφανώς, με την έννοια που λέμε ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη βουλή, ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα, αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις, και τα λοιπά. Δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε “έλα εδώ”», δήλωσε «στον αέρα» η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Η δήλωσή της στον Γιώργο Παπαδάκη

Πάγωσαν όλα με εντολή Τσίπρα

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές, η κόρη της Τασίας, Μάχη Στεφανία Δρίτσα μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων. Η κ. Χριστοδουλοπούλου παραδέχθηκε κλείνοντας πως και άλλα παιδιά είχαν τα ίδια προσόντα με την κόρη της που εργαζόταν αλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου εργαζόταν στο παρελθόν και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, οι μετατάξεις, μεταξύ αυτών και της κόρης Δρίτσα, “πάγωσαν” με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Exit mobile version