Πανελλήνιες 2019: Με τραγούδι εύχεται “καλή επιτυχία” ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανελλήνιες 2019: Με τραγούδι εύχεται “καλή επιτυχία” ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πανελλήνιες 2019: Σε μια απρόσμενη κίνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε ένα τραγούδι για να εμψυχώσει τους μαθητές.

07.06.2019 | 07:51

Πανελλήνιες 2019: Στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες, οι οποίες ξεκίνησαν χθες για τα ΕΠΑΛ και σήμερα για τα ΓΕΛ, θέλησε να ευχηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο twitter ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και τους θύμισε ότι χρειάζονται και στιγμές χαλάρωσης.

«Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις. Έχετε μπροστά σας ένα δύσκολο αγώνα αλλά να θυμάστε πως χρειάζονται και στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Καλή επιτυχία, είστε όλοι ήρωες!». O Μητσοτάκης  συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα τραγούδι του Ντέιβιντ Μπάουι, το «Heroes».

Πανελλήνιες 2019: Το μήνυμα του πρωθυπουργού

«Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία κάθε νέου και νέας για την πραγματοποίηση των ονείρων τους». Αυτό τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Επίσης, εύχεται «καλή επιτυχία» στις μαθήτριες και στους μαθητές που διαγωνίζονται, ενώ αναφέρεται και στο έργο της κυβέρνησης στον τομέα της Παιδείας.

«Ασχέτως του αποτελέσματος, είναι σημαντικό να θυμόμαστε όλοι πως στην πολύχρονη διαδρομή των νέων μας στην εκπαίδευση, με συνοδοιπόρους γονείς και εκπαιδευτικούς, υπάρχουν μόνο νικητές. Η Πολιτεία στέκεται αρωγός σε αυτόν τον αγώνα», σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

Exit mobile version