Κυμπουρόπουλος – Τσίπρας: Η χειραψία του πρωθυπουργού με τον ευρωβουλευτή που αποκαλούσε “γλάστρα”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυμπουρόπουλος – Τσίπρας: Η χειραψία του πρωθυπουργού με τον ευρωβουλευτή που αποκαλούσε “γλάστρα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κυμπουρόπουλος - Τσίπρας: Τις "φωτιές" που είχε ανάψει ο Παύλος Πολάκης επιχειρεί να "σβήσει" ο Αλέξης Τσίπρας.

07.06.2019 | 12:46

Κυμπουρόπουλος – Τσίπρας: Την απρέπεια του Παύλου Πολάκη, ο οποίος είχε εξαπολύσει αήθη επίθεση έναντι του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, προσπάθησε να σώσει, αν και πολύ καθυστερημένα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Κατά την εμφάνισή του στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ, ο Αλέξης Τσίπρας κατευθυνόμενος προς τη θέση του είδε μπροστά του τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Αμέσως έσπευσε να τον χαιρετήσει τείνοντας το χέρι προς το μέρος του.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, που είχε δηλώσει ότι αν συναντούσε τον Παύλο Πολάκη θα έκανε μαζί του διάλογο, φαίνεται κάτι να λέει στον Αλέξη Τσίπρα. Υπενθυμίζεται ότι και ο πρωθυπουργός, μετά τον σάλο, είχε επιτεθεί στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον περιφέρει ως γλάστρα για να μαζέψει ψήφους. Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε απαντήσει στα λεγόμενα του πρωθυπουργού αναφέροντας πως είναι ντροπή να κρίνεται για κάτι άλλο πέρα από τις απόψεις και τις προτάσεις του.

«Είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθειά μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρό μου και τη θέλησή μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας. Δεν ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω, αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή. Ζητάω την στήριξή σας», είχε πει ο κ. Κυμπουρόπουλος. Τελικά, όχι μόνο κατάφερε αλλά βγήκε και πρώτος σε σταυρούς.

Exit mobile version