Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νότια Αφρική: Γυναίκα γιατρός έκοψε τη γλώσσα του άνδρα που πήγε να τη βιάσει
ΚΟΣΜΟΣ

Νότια Αφρική: Γυναίκα γιατρός έκοψε τη γλώσσα του άνδρα που πήγε να τη βιάσει

Νότια Αφρική: Προσοχή, σκληρές εικόνες

Νότια Αφρική: Κόβοντας την γλώσσα του επίδοξου βιαστή της με τα δόντια της «απάντησε» μια γιατρός από τη Νότια Αφρική στην σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε στον χώρο εργασίας της. Σύμφωνα με την Sun, το περιστατικό συνέβη σε ειδικό χώρο μέσα στο νοσοκομείο, όπου ξεκουράζεται το προσωπικό ανάμεσα στις εξοντωτικές βάρδιες. Τη ώρα που η 24χρονη γιατρός κοιμόταν στο εν λόγω δωμάτιο, ένας άνδρας που νωρίτερα είχε υποδυθεί τον ασθενή προκειμένου να εξασφαλίσει την είσοδό του στο νοσοκομείο, της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει.

Αφού ο επίδοξος βιαστής ακινητοποίησε την γυναίκα, προσπάθησε να την φιλήσει με γλώσσα. Αυτό ήταν και το μεγάλο του λάθος αφού η γιατρός, επιδεικνύοντας ετοιμότητα και άριστα αντανακλαστικά, τον δάγκωσε τόσο δυνατά που του έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι από τη γλώσσα του. Ο δράστης τότε τράπηκε σε φυγή ουρλιάζοντας από τους πόνους. Οι Αρχές που εκλήθησαν άμεσα στο νοσοκομείο ενημέρωσαν τα κοντινά νοσηλευτικά ιδρύματα να έχουν το νου τους για έναν άνδρα με κομμένη γλώσσα, ο οποίος πιθανόν να αναζητούσε νοσηλεία.

Πράγματι, λίγες ώρες αργότερα οι αρχές ειδοποιήθηκαν για ένα τέτοιο περιστατικό. Σπεύδοντας στο άλλο νοσοκομείο, συνέλαβαν τελικά τον 32χρονο δράστη. Αφού οδηγήθηκε μπροστά στην 24χρονη γιατρό προκειμένου να τον αναγνωρίσει, στη συνέχεια δέχθηκε ιατρική φροντίδα για το τραύμα του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενος, αλλά μόλις πάρει εξιτήριο θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για να πληρώσει το τίμημα για τις πράξεις του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις