Louis C.K.: Ο ξεκαρδιστικός κωμικός τον Ιούλιο στην Αθήνα… μετά το σκάνδαλο των αυνανισμών

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Louis C.K.: Ο ξεκαρδιστικός κωμικός τον Ιούλιο στην Αθήνα… μετά το σκάνδαλο των αυνανισμών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Louis C.K.: Τα εισιτήρια για την πρώτη παράστασή του έχουν ήδη εξαντληθεί

06.06.2019 | 18:01

Louis C.K.: Μέσα σε λίγες ώρες, τα εισιτήρια για την παράσταση του Louis C.K. στις 13 Ιουλίου στην Αθήνα είχαν εξαντληθεί. Το αποτέλεσμα ήταν να προστεθεί και δεύτερη ημέρα εμφάνισής του ξεκαρδιστικού – και άκρως αμφιλεγόμενου – κωμικού. Η πρώτη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο Piraeus 117 Academy και η δεύτερη στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ στον Κεραμεικό. Όπως αναφέρει το site της viva.gr, που ανακοίνωσε τον ερχομό του Louis C.K. στην χώρα μας, τα εισιτήρια πωλούνται από 28 ευρώ. Ωστόσο όσοι θέλουν να δουν από κοντά τον βραβευμένο με Emmy καλλιτέχνη θα πρέπει να σπεύσουν να προμηθευτούν γρήγορα το «μαγικό χαρτάκι» προτού χάσουν αυτήν την πολύτιμη ευκαιρία.

Ο βραβευμένος με Emmy Louis C.K., κατά κόσμον Λούι Σέκελι, είναι Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, και σεναριογράφος. Από μεγάλη μερίδα του αμερικανικού κοινού θεωρείται ένας από τους καλύτερους stand up κωμικούς όλων των εποχών. Ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας σε διάφορα σόου τη δεκαετία του 1990 και αργότερα κείμενα στους David Letterman, Conan O’Brien και Chris Rock. Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους αλλά και δύο μεγάλου μήκους, τα «Tomorrow Night» και «Pootie Tang», πριν τελικά πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Lucky Louie» του HBO, συμμετοχή που του χάρισε πολύ καλές κριτικές. Επίσης έχει συμμετάσχει με μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως τα «Liar Liar», «Trumbo» και «Blue Jasmine».

Louis C.K.: Οι καταγγελίες και το πλήγμα στην καριέρα του

Ο διάσημος κωμικός έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο διαμάχης με τις δηλώσεις του. Στα τέλη του 2017 απασχόλησε αρνητικά τα μέσα ενημέρωσης, μετά από καταγγελίες αρκετών γυναικών ότι είχε αυνανιστεί μπροστά τους. Η αποκάλυψη της «δράσης» του Louis CK έγινε κυρίως μέσω ενός δημοσιεύματος στους New York Times, στο οποίο πέντε γυναίκες κατήγγειλαν τον πετυχημένο κωμικό.

Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά του Louis CK, ιδίως απέναντι σε γυναίκες συναδέλφους του, αυτή ήταν η πρώτη φορά που πέντε γυναίκες μίλησαν επώνυμα σε εφημερίδα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με την εξαιρετικά δυσάρεστη «εμπειρία» που είχαν με τον 52χρονο σήμερα ηθοποιό.

Ειδικότερα, τρεις γυναίκες εξομολογήθηκαν στους NYT ότι ο Louis CK αυνανίστηκε μπροστά τους, άλλη μία είπε ότι το έκανε ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο, και άλλη μία ότι την ρώτησε αν μπορούσε να το κάνει και εκείνη του απάντησε αρνητικά.

Exit mobile version