Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τασία – κόρη: Απίστευτη Χριστοδουλοπούλου – “Ε, αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες” (vid)
ΑΣΎΛΛΗΠΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τασία – κόρη: Απίστευτη Χριστοδουλοπούλου – “Ε, αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες” (vid)

Τασία - κόρη: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου παραδέχθηκε κυνικά οτι αξιοποίησε «κάποιες γνωριμίες" για την κόρη της.

Τασία – κόρη: Απορίες και οργή προκαλεί η προκλητική ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρου της Βουλής, ότι τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιούν τις τελευταίες ημέρες στην εξουσία για να διορίσουν και να βολέψουν συγγενείς και θυγατέρες. Η κυρία Χριστοδουλοπούλου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από την αποκάλυψη ότι, λίγο πριν από τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων. Στην οποία η κυρία Χριστοδουλοπούλου κατέχει τη θέση της αντιπροέδρου.

Φανερά αμήχανη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να εξηγεί ότι φυσικά η κόρη της έχει όλα τα προσόντα, αλλά «ναι», είπε, «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι, προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις». Εννοώντας φυσικά κομματικές διασυνδέσεις, που δεν μπορούν άλλοι να χρησιμοποιήσουν παρά μόνο τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Μάχη – Στεφανία Δρίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει μετάθεση στη στη σιγουριά της Βουλής.

Το 2017 η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο σύζυγός της Θοδωρής Δρίτσας έγιναν παππούδες και το γιόρτασαν με κεράσματα στη Βουλή. Τις δηλώσεις της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου τις έκανε βίντεο η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας.

Πραγματικά, δεν βρίσκουμε λόγια. Χριστοδουλοπούλου: Υπάρχει ηθικό ζήτημα με τη μετάταξη της κόρης μου στη Βουλή. Μην κρυβόμαστε. Αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις