Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Tus: Ο Sin Boy, τα “εσύ τον έφαγες” για τον Παντελίδη και το κράξιμο (vid)
LIFESTYLE

Tus: Ο Sin Boy, τα “εσύ τον έφαγες” για τον Παντελίδη και το κράξιμο (vid)

Tus: Ο γνωστός ράπερ Tus ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show.

Tus: Τον Tus φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε και στην χειρότερη στιγμή της καριέρας του, που ήταν ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη. «Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν με είχαν ρωτήσει για τον Παντελή Παντελίδη και είχα απαντήσει ότι δεν μου άρεσε αυτό που κάνει μουσικά… Και μετά πέθανε! Εκεί Γρηγόρη, τι να σου πω… Άνοιγα το facebook κι έβλεπα εκατοντάδες μηνύματα που οι μισοί μου λέγανε τον έφαγες… Και είχα βγει και είχα κάνει ένα ωραίο ποστ, ότι ρε παιδιά μην φανατίζεστε, εγώ είπα ότι δεν μου άρεσε η μουσική του ανθρώπου και ηρέμησα λίγο τα πράγματα. Εκείνο τον καιρό πραγματικά ήταν σαν να έπεσε το σύμπαν…

Μου κάνει εντύπωση που όλοι αυτοί που τον κράζανε τώρα παίρνουν μια κιθάρα και τραγουδάνε εις μνήμη και βγαίνουν και επωφελούνται από το όνομά του. Κι εγώ έχω βρεθεί σε συζητήσεις με πάρα πολλούς τραγουδιστές που τον θάβανε τον άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον κράζανε από το πρωί μέχρι το βράδυ και με το που συγχωρέθηκε ο άνθρωπος “Παντελή μου, Παντελή μου…”», είπε μεταξύ άλλων ο Tus.

Tus: «Θέλει ταλέντο να είσαι ατάλαντος με επιτυχία»

Ο τραγουδοποιός του συγκεκριμένου είδους μουσικής, θέλησε να μιλήσει για όλα όσα τον ενοχλούν στον χώρο του, θεωρώντας υπεύθυνους τους νέους καλλιτέχνες που δεν σέβονται, όπως είπε, τους παλιούς.

«Οι νέοι ράπερς χωρίς το auto-tune δεν είναι τίποτα. Δεν έχουν ατάκες, δεν έχουν προσωπικότητα και δεν έχουν φωνή» είπε μεταξύ άλλων ο Tus, κατά κόσμον Χρήστος Τούσης ο οποίος χαίρει του σεβασμού των συναδέλφων του μιας και βρίσκεται στον χώρο πολλά χρόνια. Ο ίδιος, αν και φωτογράφισε αρκετές φορές τον καλλιτέχνη που θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα παραπάνω, δεν είπε ούτε μία φορά το όνομά του, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επισημαίνει ότι καταλαβαίνει πως αναφέρεται ο τραγουδιστής στον Sin Boy, ο οποίος γνωρίζει αυτόν τον καιρό επιτυχία με το τραγούδι του “ΜΑΜΑ”. Ο Tus όμως ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του παρουσιαστή προτιμώντας να συνεχίσει το… κράξιμο λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Δεν έχουν φωνή, δεν έχουν προσωπικότητα, δεν έχουν τίποτα».

Tus: Τα τραγούδια του και οι αντιδράσεις

Ο Tus, 32 ετών, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1986 στην Πάργα, όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία, του άρεσε να δημιουργεί δικές του ρίμες και γενικότερα ασχολούνταν με τη ραπ μουσική. Όπως έχει δηλώσει σε μία συνέντευξη του μάλιστα, είχε τη δική του κάρτα ήχου και ηχογραφούσε τα μικρά σε διάρκεια αλλά αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια του. Είχε επίσης δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στην οποία δημοσίευε τα κομμάτια του. Τότε αρκετοί επαγγελματίες του χώρου τον εντόπισαν και πρόσεξαν το ταλέντο του στη ραπ. Και σήμερα είναι από τους πιο διάσημους Έλληνες ράπερ.

Έκανε την πρώτη του επαγγελματική δισκογραφική δουλειά το 2007, με το άλμπουμ “Μάνα Χ Ουρανού”. Η επόμενη και σημαντική δισκογραφική του δουλειά, έγινε το 2009. Ο δίσκος είχε τίτλο “LOONEY TUS” και κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία “Lyra”. Στον δίσκο περιέχονται singles αλλά και συνεργασίες με γνωστούς ράπερς όπως τον Μιθριδάτη, τον Υποχθόνιο, τον Θύτη και τον Καταχθόνιο, ενώ την παραγωγή είχε υπογράψει ο Dj Smartie. Το 2011, κυκλοφόρησε τον δίσκο “Μάνα Χ Ουρανού 2” ενώ την ίδια χρονιά, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φοίβο και κυκλοφόρησε το κομμάτι “Μη ρωτάς πως περνάω”, στο οποίο συμμετείχε και ο Ρέμης Ξάντος.

 Το τραγούδι γνώρισε τεράστια επιτυχία, ξεπερνώντας τις 16.000.000 προβολές στο στο Youtube. Στο διάστημα 2011-2015 έκανε πολλές σπουδαίες συνεργασίες με λαϊκούς και ραπ καλλιτέχνες όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Άκης Δείξιμος και άλλοι. Το 2014 κάνει άλλη μια τεράστια επιτυχία σε συνεργασία με τον τραγουδιστή Ντέμη Αναστασιάδη και τον Dj Decibel με τίτλο “Υποβρύχιες Καταστροφές” ξεπερνώντας τις 5.000.000 προβολές πριν βγει καν το βίντεο κλιπ και μέσα σε ένα χρόνο να χτυπάει πάνω από 15.000.000 προβολές.

Το 2016 δημοσίευσε πολλά τραγούδια όπως το hit “Όμορφη Σαλονικιά”, σε συνεργασία με τον νεαρό κύπριο τραγουδιστή, Μαρίνο και το τραγούδι “Σεξουαλική παρενόχληση” σε συνεργασία με τον Γιάννη Μποζίδη. Διαχειρίζεται το κανάλι του στο Youtube που είναι το πρώτο κανάλι μουσικού καλλιτέχνη στην Ελλάδα το οποίο, μέχρι τον Ιούνιο του 2018, ξεπερνούσε τους 320.000 συνδρομητές.

Το τραγούδι του με τίτλο «Βουλγάρες» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ότι ψάλλει τον ύμνο του τράφικινγκ με πρόσχημα τη σάτιρα. Μετά το πλήθος αρνητικών δημοσιευμάτων και την κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέση πήρε και η Γενική Γραμματεία Ισότητας, με μια άκρως καταγγελτική ανακοίνωση.

Μετά από μία θύελλα αντιδράσεων, ο ίδιος βγήκε να απαντήσει:

Δείτε ακόμη:

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, γλείψτε μου το…” – Ο Tus ως «Μέγας Αλέξανδρος», με κοκαΐνη και ημίγυμνα κορίτσια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις