Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη: Μοίρασε ξανά «εγκεφαλικά» με τη νέα της εμφάνιση σε πλαζ της Μυκόνου
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Μοίρασε ξανά «εγκεφαλικά» με τη νέα της εμφάνιση σε πλαζ της Μυκόνου

Ιωάννα Τούνη: Μετά το χθεσινό «σόου» με το ροζ μπικίνι και τον ναργιλέ, σήμερα ξαναχτυπά με διαφορετικό μαγιό και παιχνιδιάρικη διάθεση

Ιωάννα Τούνη: Κάθε μέρα και με διαφορετικό μαγιό εμφανίζεται στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου η Ιωάννα Τούνη. Κοινό χαρακτηριστικό των μπικίνι που επιλέγει ωστόσο είναι το ιδανικό «κόψιμο» στο κάτω μέρος, που αναδεικνύει τα πλούσια προσόντα της. Μετά την χθεσινή της εμφάνιση με ροζ μπικίνι και… ναργιλέ στο beach restaurant Kuzina στον Ορνό, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα από τα video του Mykonos Live TV, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks «ξαναχτύπησε» σήμερα με άλλο μαγιό, αλλά την ίδια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Συνοδευόμενη ξανά από τον αγαπημένο της Νώντα Παπαντωνίου, αφού είναι πραγματικά αχώριστοι το τελευταίο διάστημα, η 25χρονη καλλονή απόλαυσε και σήμερα το μπάνιο της σε παραλία του νησιού, φορώντας αυτή τη φορά ένα μαύρο μαγιό. Με ανεβασμένη διάθεση, βούτηξε στα κρυστάλλινα νερά με τον καλό της, ρίχνοντάς του νερό με νάζι. Στη συνέχεια βγήκε από τη θάλασσα και ξάπλωσε μπρούμυτα στην ξαπλώστρα της, ανεβάζοντας αυτόματα τη θερμοκρασία στους… 40 βαθμούς.

 

 

Πριν ακόμα συμμετάσχει στο πρώτο My Style Rocks, η Ιωάννα Τούνη ήταν γνωστή στον κόσμο της Μυκόνου για τις εκρηκτικές της εμφανίσεις στις παραλίες του νησιού. Όπως φαίνεται, ακόμα και μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μόδας, η σέξι καλλονή που γεννήθηκε στη Ρόδο αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει ακούραστη την παράδοση. Με το που έπιασαν οι πρώτες ζέστες, έκανε την εμφάνισή της στα γνωστά της στέκια, συνοδευόμενη αυτή τη φορά από τον αγαπημένο της Νώντα Παπαντωνίου.

Εχθές, το Mykonos Live TV την «αιχμαλώτισε» να αλλάζει πόζες στην ξαπλώστρα της, να καπνίζει ναργιλέ, και να διασκεδάζει παρέα με τις φίλες της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Τζούλια Νόβα, που επέλεξαν την ίδια παραλία για να χαλαρώσουν.

 

Η Ιωάννα Τούνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks την περασμένη σεζόν. Η μητέρα της κατάγεται από τις Σέρρες και ο πατέρας της από τα Γιάννενα. Ωστόσο η ίδια γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε παιδαγωγός όμως δεν ασχολήθηκε με την ειδικότητα αυτή μιας και έχει δηµιουργήσει µε την κολλητή της μια επιχείρηση µε ρούχα στη Θεσσαλονίκη.

Η σέξι Θεσσαλονικιά ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις