Απόδραση Μεταγωγών: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο τρίτος δραπέτης

ΕΛΛΑΔΑ

Απόδραση Μεταγωγών: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο τρίτος δραπέτης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Απόδραση Μεταγωγών: Αστυνομικοί τον εντόπισαν πεζό σε δρόμο της Νέας Σμύρνης.

06.06.2019 | 17:54

Απόδραση Μεταγωγών: Και ο τρίτος από τους τέσσερις δραπέτες, που διέφυγαν από το Τμήμα Μεταγωγών με απίστευτο τρόπο ξημερώματα της Δευτέρας, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Πρόκειται για τον 35χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από λίγους μήνες, ως μέλος της συμμορίας διαρρηκτών-ληστών, που σάρωνε κατοικίες στα Νότια Προάστια της Αττικής.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ήταν ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι είχαν εισβάλει, μεταξύ άλλων και στη μεζονέτα του δημοφιλούς τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, όσο εκείνος απουσίαζε σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία. Ο 35χρονος Αλβανός δραπέτης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, ενώ περπατούσε στην οδό Βρυούλων, στη Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί, όταν μπήκαν στα ίχνη του, πήραν αυστηρά μέτρα ασφαλείας με κύριο χαρακτηριστικό τον απόλυτο αιφνιδιασμό του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, τον έβλεπαν να περπατά στο πεζοδρόμιο, έχοντας ένα σακίδιο περασμένο στον ώμο του. Υπό τον φόβο ότι εκεί έκρυβε ίσως οπλισμό και ιδιαίτερα το ένα από τα υπηρεσιακά όπλα που άρπαξαν οι δραπέτες από τους αστυνομικούς-φρουρούς τους, έπεσαν πάνω του πριν προλάβει να αντιδράσει.

Βρήκαν μόνο ρουχισμό

Όπως απεδείχθη κατά την έρευνα στο εσωτερικό του σακιδίου, αυτό περιείχε μόνο είδη ρουχισμού και όχι οπλισμό. Έτσι, και τα δύο όπλα που άρπαξαν οι δραπέτες παρά τις τρεις συλλήψεις δεν έχουν εντοπιστεί.

Δε βρίσκονται τα υπηρεσιακά όπλα

Αν δεν το πέταξε κάπου για να μη βρεθεί πάνω του σε τυχόν έλεγχο, σημαίνει ότι τον οπλισμό έχει στα χέρια του ο τέταρτος δραπέτης, ο επονομαζόμενος “Τίτι”, ο κακοποιός με τα.. χίλια ονόματα που θεωρείται και ο πιο επικίνδυνος από τους τέσσερις.

Ληστείες, δολοφονία, απόπειρες ανθρωποκτονιών

Έτσι, όλη η δύναμη της Ασφάλειας, πέφτει πλέον πάνω στην προσπάθεια σύλληψης του συγκεκριμένου κακοποιού, με το βαρύ ποινικό παρελθόν, ο οποίος τελευταία φορά είχε συλληφθεί στην Κύπρο όπου είχε διαφύγει το 2014.

Τα πλαστά ονόματα του δραπέτη

Έχει καταγραφεί ως Αθάνι Αστρίτ, ή Θαθάνι Τίτι, ή Θαθάν Τζόρτζιο, ή Ασάνι Αστρίτ, ή Αστρίτ Τζόρτζιο, ο οποίος έχει γεννηθεί την 1/5 ή του 1983, ή του 1984, ή του 1985 ή του 1986!

Η δολοφονία στην Καισαριανή

Συμμετείχε σε συμμορία σκληρών κακοποιών με καλάσνικοφ οι οποίοι στις 2 Ιουνίου 2012 είχαν σκοτώσει στη Καισαριανή έναν 30χρονο και είχαν τραυματίσει τον 32χρονο αδελφό του, όταν εκείνοι αντέδρασαν μόλις κατάλαβαν ότι οι δράστες έκλεβαν το αυτοκίνητό τους, κάτω από το σπίτι τους.

Ληστείες σε σπίτια, ιδιώτες και περίπτερα

Κατηγορείται επίσης για δέκα επτά ένοπλες ληστείες με τη συμμορία του σε σπίτια, 18 ένοπλες ληστείες σε καταστήματα, πολλά από τα οποία ήταν περίπτερα, μία ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ, τρεις ένοπλες ληστείες σε ιδιώτες, επτά ένοπλες συμπλοκές από τις οποίες οι έξι με αστυνομικούς, έξι διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και 17 κλοπές αυτοκινήτων.

Οι ληστές των Ρωσίδων οικιακών βοηθών του Πανταζή

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις Αλβανοί κακοποιοί, έριξαν τους αστυνομικούς φρουρούς στην παγίδα που έστησαν και στη συνέχεια στο κελί όπου τους κλείδωσαν! Ένας από αυτούς προφασίστηκε ασθένεια, οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα και από εκεί και πέραν ακολούθησαν απίστευτες σκηνές. Με αυτοσχέδια μαχαίρια τους ακινητοποίησαν άρπαξαν υπηρεσιακά όπλα, ακινητοποίησαν γυναίκα αστυνομικό οδηγό περιπολικού στο προαύλιο και απειλώντας και τον φύλακα ότι θα την σκοτώσουν, βγήκαν από το Μεταγωγών.

Ο πρώτος συνελήφθη λίγο μετά τη Λαχανογορά, ο δεύτερος σε ρέμα στο Βοτανικό, με χτυπημένο πόδι και ο τρίτος στη Νέα Σμύρνη.

Exit mobile version