Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Sopranos – HBO: Πωλείται το σπίτι του «Τόνι Σοπράνο» από την πετυχημένη αμερικανική σειρά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Sopranos – HBO: Πωλείται το σπίτι του «Τόνι Σοπράνο» από την πετυχημένη αμερικανική σειρά

Sopranos - HBO: Η τρέχουσα τιμή του είναι 3,4 εκατ. δολάρια

Sopranos – HBO: Δύο δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που η εμβληματική σειρά του HBO «The Sopranos» (Οι Σοπράνος) έριξε αυλαία, ίσως με το πιο αμφιλεγόμενο και πολυσυζητημένο φινάλε της τηλεοπτικής ιστορίας. Εχθές έγινε γνωστό ότι η πολυτελής έπαυλη όπου διέμενε στη σειρά ο μαφιόζος Τόνι Σοπράνο και η οικογένειά του, διατίθεται πλέον προς πώληση. Το σπίτι που βρίσκεται στο Νορθ Κάλντγουελ του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκε για τα εξωτερικά γυρίσματα και φαινόταν στους τίτλους αρχής της σειράς, ενώ ο Τόνι Σοπράνο (Τζέιμς Γκαντολφίνι) πάρκαρε το αυτοκίνητό του.

Η έπαυλη ανήκει στην οικογένεια Recchia, που κατοικούσε σε αυτή για 32 χρόνια. Η κατοικία είναι 520 τετραγωνικών μέτρων και πωλείται έναντι 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τους «New York Times» το σπίτι έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Το συνεργείο και το καστ της σειράς έκαναν γυρίσματα στο συγκεκριμένο σπίτι περίπου 50 φορές. Άλλα γυρίσματα έγιναν σε ένα στούντιο, αντίγραφό του.

Sopranos – HBO: Μια εμβληματική σειρά

Η ιστορία του μαφιόζου Τόνι Σοπράνο, της δυσλειτουργικής οικογένειάς του και του αδίστακτου υποκόσμου του Νιου Τζέρσεϊ, όπου εκτυλίσσεται η πλοκή των Sopranos, είναι συναρπαστική. Βασισμένη σε κλασικές ταινίες μαφίας όπως «Ο Νονός» του Κόπολα ή το «Τα καλά παιδιά», η σειρά ιηγείται την ιστορία μιας οικογένειας στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Ο πατέρας, Τόνι Σοπράνο (Τζέιμς Γκαντολφίνι), ανήκει σε μια οργάνωση της μαφίας και στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς είναι ο «Κάπο», το αφεντικό.

Ο Τόνι, σε μια παραλλαγή του θέματος που εμφανίστηκε στο Ανάλυσε το με τους Ρ. Ντε Νίρο και Μπίλυ Κρίσταλ, έχει ψυχολογικά προβλήματα και επισκεπτεται μια Ιταλοαμερικάνα ψυχίατρο (Λορέιν Μπράκο).

Σε όλη τη διάρκεια της σειράς ισορροπεί ανάμεσα σε δουλειά, οικογένεια και του ψυχικού του κόσμου προσπαθώντας ταυτόχρονα να είναι καλός σύζυγος, πατέρας, σκληρό αφεντικό και ευαίσθητος ασθενής που ψάχνει λύση στα προβληματά του.

. Η σειρά «The Sopranos» έκανε ντεμπούτο το 1999 και κέρδισε 21 Emmys κατά τη διάρκεια των έξι κύκλων της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις