Συνέντευξη Τσίπρα: “Επιβεβαίωσε ότι είναι αμετανόητος”, λέει η ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Τσίπρα: “Επιβεβαίωσε ότι είναι αμετανόητος”, λέει η ΝΔ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Συνέντευξη Τσίπρα: Στη συνέντευξή του, ο κ. Τσίπρας έκανε σαφές ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου και υποστήριξε ότι γίνονται λόγω της δημοκρατικής του ευαισθησίας.

05.06.2019 | 10:35

Συνέντευξη Τσίπρα: Το σχόλιό της για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει «αμετανόητο» τον Αλέξη Τσίπρα, προσθέτοντας πως «αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες μετρούν πλέον αντίστροφα τις μέρες». «Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι είναι αμετανόητος παρά το διπλό μήνυμα που του έστειλαν οι πολίτες στις εκλογές. Αφού μετέτρεψε τη Βουλή σε πλυντήριο των τελευταίων ρουσφετολογικών διευθετήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σύρεται πλέον να υιοθετήσει την πρόταση της ΝΔ για τη μη μείωση του αφορολόγητου την οποία μόνος του ψήφισε. Προφανώς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες μετρούν πλέον αντίστροφα τις μέρες για να γίνει οριστικά πράξη η πολιτική αλλαγή που επιθυμούν», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Τσίπρας έκανε σαφές ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου και υποστήριξε ότι γίνονται λόγω της μεγάλης δημοκρατικής του ευαισθησίας, αφού ηττήθηκε σε … ευρωεκλογές και μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο, πανευρωπαϊκά.  Ο πρωθυπουργός σημείωσε μάλιστα ότι την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουνίου θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Θυμίζοντας πάντως, τη θεωρία της Θεανώς Φωτίου ότι «κυβερνούν εννέα μήνες», ο κ.Τσίπρας είπε ότι «κυβερνάγαμε επί τρία χρόνια με τα χέρια πίσω από την πλάτη». Παράλληλα, επιχείρησε να εμφανίσει την κυβέρνησή του ως προστάτιδα της μεσαίας τάξης, λέγοντας ότι «σταματήσαμε την φορολογική αφαίμαξη».

Exit mobile version