Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπαλάφας – ΕΡΤ: Τραγικό, επέπληξε δημοσιογράφους που τόλμησαν να αποκαλέσουν την 13η σύνταξη «επίδομα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλάφας – ΕΡΤ: Τραγικό, επέπληξε δημοσιογράφους που τόλμησαν να αποκαλέσουν την 13η σύνταξη «επίδομα»

Μπαλάφας - ΕΡΤ: Έξαλλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, έβαλε τις φωνές στους δημοσιογράφους του Πρώτου ραδιοφώνου της ΕΡΤ.

Μπαλάφας – ΕΡΤ: Καβγάς στον αέρα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ με τον Γιάννη Μπαλάφα να προσπαθεί να περάσει τη γραμμή της κυβέρνησης στους δημοσιογράφους. Η συζήτηση αφορούσε προφανώς τις προεκλογικές παροχές της κυβέρνησης και οι δημοσιογράφοι έκαναν το… λάθος να αποκαλέσουν «επίδομα» την «13η σύνταξη».  Ο βουλευτής άστραψε και βρόντηξε καλώντας τους δημοσιογράφους να θυμηθούν πως εργάζονται στη δημόσια ΕΡΤ και πως αν αυτοί αποκαλούν την «13η σύνταξη» ως «επίδομα», τότε ταυτίζονται με τα ιδωτικά κανάλια που υπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Μάλιστα επέπληξε τους δημοσιογράφους πως μιλώντας για «επίδομα» ταυτίζονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν και υπενθύμισαν στον κ. Μπαλάφα ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να υιοθετούν την ορολογία και κυβέρνησης, όμως ο τέως υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής συνέχισε στον ίδιο τόνο, επιμένοντας να τους νουθετεί.

Ακούστε όλο το διάλογο του Γιάννη Μπαλάφα με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ:

Το βίντεο της Ομάδας Αλήθειας:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις