Τζώρτζογλου – Μαριόλα γάμος: Στον Ιερώνυμο, για να πάρουν την ευχή του (pics)

LIFESTYLE

Τζώρτζογλου – Μαριόλα γάμος: Στον Ιερώνυμο, για να πάρουν την ευχή του (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζώρτζογλου - Μαριόλα γάμος: Το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς το Σάββατο, μέρα που θα σφραγίσει τον έρωτά του με γάμο.

05.06.2019 | 11:29

Τζώρτζογλου – Μαριόλα γάμος: Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συνάντησαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα για να πάρουν την ευχή του για τον επερχόμενο γάμο τους. Ο 53χρονος Στράτος Τζώρτζογλου και η 29χρονη Σοφία Μαριόλα παντρεύονται το Σάββατο και θα κάνουν έναν γάμο όπως ακριβώς τον έχουν ονειρευτεί. «Επισκεφτήκαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο ο οποίος μας έδωσε την ευλογία του για τον επερχόμενο γάμο μας στις 8 Ιουνίου στον Τίμιο Σταυρό στην περιοχή Σταυρός Ακρωτηρίου στα Χανιά! Στις φωτογραφίες, ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον αγαπημένο φίλο αρχιμανδρίτη Τίτο» έγραψε ο ηθοποιός.

Μάλιστα το ζευγάρι που πιστεύει δυνατά στο Θεό, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι πριν το γάμο, σκοπεύουν να μείνουν ένα βράδυ έξω από το εκκλησάκι όπου θα γίνει η τελετή, για να σκεφτούν και να πάρουν δύναμη. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα δεν είναι το πρώτο ζευγάρι που επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο για να πάρει ευλογία για το γάμο του. Μέσα στην εβδομάδα ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπλατσινού που πρόκειται να παντρευτούν συνάντησαν για τον ίδιο λόγο τον επικεφαλής της Ελλαδικής εκκλησίας.

Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 8 Ιουνίου στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων στην Κρήτη. Οι δυο τους προετοιμάζονται πυρετωδώς για το γάμο τους, αλλά και για το μεγάλο γλέντι που πρόκειται να ακολουθήσει μετά από το μυστήριο. Ο γνωστός ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη του για τη σύντροφό του, ενώ της είχε κάνει πρόταση γάμου κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.

Η αναγγελία γάμου του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα

Η Σοφία Μαριόλα δημοσίευσε πρόσφατα στα social media την αναγγελία του γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, δείχνοντας το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είχε πει σχετικά με το γάμο του: «Ο γάμος μας που θα γίνει τις 8 Ιουνίου, λέγεται με μια φράση: Όλα είναι ένα. Θέλω να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Ας έρθουν και άγνωστοι άνθρωποι και θέλω να γίνουμε όλοι ένα. Θέλω να γίνει ένας διονυσιακός χορός που στο τέλος θα καταλήξει στη θάλασσα».

Η επική ατάκα σε μία από τις συνεντεύξεις του για τη Σοφία: Το… download του Θεού

Στράτος Τζώρτζογλου: Στη δεξίωση του γάμου θα μας παρουσιάσει ένας μάγος

Exit mobile version