Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη: Αναστάτωσε τη Μύκονο με το ροζ μπικίνι και τον… ναργιλέ της (vid)
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Αναστάτωσε τη Μύκονο με το ροζ μπικίνι και τον… ναργιλέ της (vid)

Ιωάννα Τούνη: Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας

Ιωάννα Τούνη: Πριν ακόμα συμμετάσχει στο πρώτο My Style Rocks, η Ιωάννα Τούνη ήταν γνωστή στον κόσμο της Μυκόνου για τις εκρηκτικές της εμφανίσεις στις παραλίες του νησιού. Όπως φαίνεται, ακόμα και μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μόδας, η σέξι Θεσσαλονικιά συνεχίζει την παράδοση. Με το που έπιασαν οι πρώτες ζέστες, έκανε την εμφάνισή της στα γνωστά της στέκια, συνοδευόμενη αυτή τη φορά από τον αγαπημένο της Νώντα Παπαντωνίου.

Η εντυπωσιακή ξανθιά επισκέφτηκε με τον συνοδό της το beach restaurant Kuzina στον Ορνό και, όπως κάθε άλλη φορά, προσέλκυσε όλα τα βλέμματα πάνω της. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό ροζ μπικίνι, η Ιωάννα Τούνη φρόντισε να καθίσει σε όλες τις πιθανές στάσεις στην ξαπλώστρα της, ώστε να είναι βέβαιη ότι έχει απαθανατιστεί σε όλες τις πόζες από τους παπαράτσι. Η κ. Τούνη ήταν σε πολύ καλή διάθεση, κάπνισε ναργιλέ, διασκέδασε και πέρασε χρόνο με τις φίλες της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Τζούλια Νόβα, που επέλεξαν την ίδια παραλία για να χαλαρώσουν.

Εκεί ήταν φυσικά και η κάμερα του Mykonos live tv που απαθανάτισε το… παρεάκι

Η σέξι Θεσσαλονικιά ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην τελευταία της ανάρτηση εχθές  ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό, όπου ποζάρει μπροστά σε καθρέφτη και φυσικά τα σχόλια έπεσαν βροχή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

Πριν λίγες μέρες, η καλλονή και ο σύντροφός της, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που ήταν στραμμένα πάνω τους, αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά και χάδια μέσα στο νερό. Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις