Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μελάνια Τραμπ: Νέο βιβλίο για τον Ντόναλντ, περιγράφει “αηδιαστικά” περιστατικά για απιστίες
ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ: Νέο βιβλίο για τον Ντόναλντ, περιγράφει “αηδιαστικά” περιστατικά για απιστίες

Μελάνια Τραμπ: Ο δημοσιογράφος έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο του πλήθος «ιστοριών» για τον Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να παρέχει ωστόσο αποδείξεις ότι πράγματικά συνέβησαν.

Μελάνια Τραμπ: Ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι “γυναικάς” και έχει ουκ ολίγες φορές απατήσει τη Μελάνια, είναι γνωστό. Βέβαια, η πανέμορφη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, είχε ερωτηθεί για τις απιστίες του συζύγου της και η απάντηση της ήταν επική. Τώρα, ένα νέο βιβλίο «καίει» ξανά τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς υποστηρίζει πως ξέρει, τι συμβαίνει στο κρεβάτι του Αμερικανού προέδρου. Ο Μάικλ Γουλφ μετά το βιβλίο «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» που περιγράφει την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία, και το οποίο ο Αμερικανός προσπάθησε να εμποδίσει την έκδοση, επιστρέφει με το «Πολιορκία: Ο Τραμπ δέχεται πυρά». Σε αυτό ο Τραμπ παρουσιάζεται ως μανιακός με το σεξ και μάλιστα σε κάθε του βήμα καυχιέται για τις σεξουαλικές του κατακτήσεις.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι η Νίκι Χέιλι, η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, που είχε παραιτηθεί αιφνιδιαστικά, του είχε κάνει στοματικό έρωτα και μάλιστα η σχέση τους είχε αλλάξει εντελώς, μιας και εκείνη ήταν εξοργισμένη μαζί του. Αλλά δεν είναι η μόνη αξιωματούχος, που φέρεται να εμπλέκεται στις ιστορίες του Γουλφ.  Όπως υποστηρίζει, ο Τραμπ είχε εμμονή με την πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Χόουπ Χικς. Η Χικς φέρεται να ερχόταν πολλάκις σε δύσκολη θέση από τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ ακόμα και μπροστά της ρωτούσε «ποιος π@@@ει την Χόουπ;». Η πρώην αξιωματούχους του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου δεν είχε αφήσει ασυγκίνητο ούτε τον γιο του, Ντόναλντ Τζούνιορ, ο οποίος επιθυμούσε να την κατακτήσει, παρότι ήταν ήδη παντρεμένος.

Νίκι Χέιλι
Χόουπ Χικς

Η «σοκολάτα»

Σε άλλο απόσπασμα του βιβλίου, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να έχει αδυναμία στη «σοκολάτα», όπως φέρεται να του αρέσει να αποκαλεί τις μαύρες γυναίκες. Μάλιστα, ο συγγραφέας αναφέρει πως ο Αμερικανός πρόεδρος καυχήθηκε στον παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον ότι «πλαγιάζει κατά καιρούς με μαύρες ερωμένες» για να «βάζει λίγη σοκολάτα στη διατροφή του». Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τον Γουλφ, θέλησε να δείξει πως δεν είναι ρατσιστής. Στον Κάρλσον φαίνεται να είχε πως πως «μπορεί να έχει καλύτερα μαλλιά από εκείνον, ωστόσο ο ίδιος γ@@@ει περισσότερες γυναίκες». Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η μόνη ατάκα που έχει πει ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Γουλφ σημειώνει πως ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ισχυριστεί πως χρειάζεται χάπι για να ελέγξει τη στύση του. «Όχι μόνο δεν χρειάζεται Viagra, αλλά χρειάζεται χάπι για να θέσει υπό έλεγχο τη στύση του», φέρεται να έχει δηλώσει, υποστηρίζοντας πως κάνει σεξ μόνο με ωραίες γυναίκες.

Όταν απάτησε την Μελάνια

Μετά την κατάκτηση της αμερικανικής προεδρίας, ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως αναφέρει ο Γουλφ, απάτησε τη Μελάνια Τραμπ. Τα περασμένα Χριστούγεννα, δε, δεν ταξίδεψε στο Μαρ α Λάγκο, επειδή είχε σχέση με υπάλληλο του Λευκού Οίκου, χωρίς ωστόσο, να την κατονομάζει. Βέβαια, αν θυμηθεί κάποιος τη δήλωση της Μελάνια Τραμπ, μάλλον, δεν την ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα οι απιστίες του. «Έχω να σκεφτώ πιο σημαντικά», είχε δηλώσει στο ABC.

Ο Τραμπ φέρεται να είναι και σύμβουλος για το πώς να «σκαπουλάρετε» από σεξουαλικό σκάνδαλο. Σύμφωνα με τον Γουλφ, είχε συμβουλεύσει τον Ρόμπερτ Κράφτ, ιδιοκήτη των Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς για το πώς να «ξεγλιστρήσει» από παράνομες επαφές με ιερόδουλες. Σε άλλο σημείο, σημειώνεται πως για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε πει ότι είναι «ωραίος τύπος». Ο Γουλφ μεταφέρει μέσα από το βιβλίο του «ιστορίες», για τις οποίες, βέβαια, δεν έχει αποδείξεις. Αρκετά από τα γραφόμενα έχουν διαψευστεί από συνεργάτες του Τραμπ, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις