Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα Γλυφάδα: Καρτέρι θανάτου – Εκτέλεσαν άνδρα σε υπόγειο γκαράζ
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Γλυφάδα: Καρτέρι θανάτου – Εκτέλεσαν άνδρα σε υπόγειο γκαράζ

Έγκλημα Γλυφάδα: Άγριο έγκλημα με θύμα έναν άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με σφαίρες από πυροβόλο όπλο σε υπόγειο γκαράζ, σημειώθηκε αργά το βράδυ στη Γλυφάδα.

Έγκλημα Γλυφάδα: Μαφιόζικο χτύπημα λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα στην Άνω Γλυφάδα. Ένας άνδρας, έπεσε νεκρός, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από αγνώστους. Η αστυνομία βρέθηκε λίγο μετά τις 01:00 έξω από ένα υπόγειο γκαράζ στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου το θύμα, με καταγωγή από την Αρμενία και πρώην παλαιστής, δέχτηκε σφαίρες από δύο διαφορετικά όπλα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από κυκλώματα της νύχτας.

Όπως αναφέρουν, δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στο υπόγειο πάρκινγκ, την ώρα που το θύμα, 41 ετών και Αρμένικης καταγωγής, εισερχόταν εντός αυτού. Μπήκαν μέσα πεζοί και πυροβόλησαν το θύμα από κοντινή απόσταση, τουλάχιστον έξι φορές, όπως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οι Αρχές έχουν αρχίσει ήδη επιχείρηση ώστε να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εύρεση των δραστών. Προς το παρόν υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία στο σημείο, όπου ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή.

Εικόνες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις