Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκτονία – Ηράκλειο: Ερωτική απογοήτευση δείχνουν τα στοιχεία – Γιος γνωστού επιχειρηματία ο 27χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία – Ηράκλειο: Ερωτική απογοήτευση δείχνουν τα στοιχεία – Γιος γνωστού επιχειρηματία ο 27χρονος

Αυτοκτονία - Ηράκλειο: Θρήνος και στιγμές τραγωδίας στην Πύλη του Ιησού, όπου με ένα άλμα στο κενό ο 27χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Αυτοκτονία – Ηράκλειο: Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στο Ηράκλειο από την αυτοκτονία του 27χρονου γιου επιχειρηματία την Τρίτη. Ο νεαρός έπεσε από τα Ενετικά Τείχη, στην Πύλη του Ιησού και βρήκε τραγικό θάνατο. Τα πρώτα στοιχεία μετά από διακριτική έρευνα της ΕΛΑΣ, δείχνουν πως κίνητρο τη αυτοκτονίας ήταν η ερωτική απογοήτευση που είχε δεχθεί το τελευταίο διάστημα. Όλα έγιναν με μεγάλη ταχύτητα και δίχως να υποψιαστεί κανείς το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ήταν με την παρέα του σε καφετέρια στο κέντρο του Ηρακλείου.

Κάποια στιγμή αποχώρησε, προκειμένου να διευθετήσει ορισμένες δουλειές της επιχείρησης, όπως είπε χαρακτηριστικά. Πράγματι, πήγε στο κατάστημα που διατηρεί η οικογένειά του και είπε ότι θα απουσιάσει για λίγα λεπτά. Λίγα μέτρα παρακάτω ήταν το σημείο που επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ανέβηκε στην Πύλη του Ιησού και βούτηξε στο κενό, περίπου στις 5 το απόγευμα της Τρίτης. Νωρίτερα, περίπου στις 5 το απόγευμα ο 27χρονος έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ζητώντας συγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσει. Στο ίδιο μήνυμα, μάλιστα, εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες, έζησαν σκηνές φρίκης παρακολουθώντας την πτώση του από τα Ενετικά Τείχη στο οδόστρωμα και την δραματική κατάληξη που είχε για τον νεαρό άνδρα. Ο 27χρονος φίλος της ΑΕΚ και γραμμένος στο κλαμπ της Ορίτζιναλ του Ηρακλείου, δεν άντεξε τον χωρισμό με την κοπέλα του και, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ανέβηκε στα Τείχη και πήδηξε στο κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αυτόχειρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ενώ προέρχεται από γνωστή οικογένεια του νησιού.

Στο σημείο βρέθηκαν και πάρα πολλοί φίλοι του 27χρονου από το κλαμπ της Ορίτζιναλ να πουν το τελευταίο αντίο στον φίλο τους. Η κηδεία του 27χρονου θα γίνει στις 11 το πρωί της Τετάρτης, στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού, στις Πατέλλες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις