Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιντέγε – Άρης: Στο Λονδίνο ο Καρυπίδης, “ψήνει” τον Νιγηριανό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιντέγε – Άρης: Στο Λονδίνο ο Καρυπίδης, “ψήνει” τον Νιγηριανό

Ιντέγε - Άρης: Μπορεί το όνομα του Ιντέγε να είχε συνδεθεί ξανά, πρόσφατα με τον Ολυμπιακό αλλά ο Νιγηριανός άσος φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στους Κίτρινους.

Ιντέγε – Άρης: Όπως γνωρίζαμε από την ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ντίνο Διαμαντόπουλο, επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για μεταγραφικούς λόγους. Οι δυο άντρες που ήδη βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Μπράουν Ιντέγιε, μια περίπτωση  δύσκολη, εξαιτίας του υψηλού κασέ του ποδοσφαιριστή. Οι συζητήσεις γίνονται με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του. Βέβαια, η επίσκεψη στο Λονδίνο είναι αρκετή για να αρχίσουν οι φήμες πως ο Νιγηριανός σκέφτεται σοβαρά να έρθει στην Ελλάδα. Κάτι που σημαίνει πως ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να γίνει ο Άρης πιο… επιθετικός.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως στην μεταγραφική ατζέντα των δυο αντρών, υπάρχει και άλλο όνομα επιθετικού με τον όποιο θα μπουν σε διαπραγματεύσεις εάν δεν τελεσφορήσουν οι συζητήσεις που έχουν με τη πλευρά του Ιντέγιε. Ο Μπράουν Ιντέγε, αγωνίστηκε από το 2015 μέχρι το 2017 στον Ολυμπιακό. Τον Ιανουάριο του 2017, ο Νιγηριανός παίκτης υπέγραψε στην κινέζικη Τιανίν Τέντα και ως το καλοκαίρι, με αποδοχές ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Μάλαγα, ενώ επέστρεψε στην ομάδα του και ακολούθως έμεινε ελεύθερος.

Ο Ιντέγε αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο, όμως υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο, με ποδοσφαιριστή που ακολουθεί στη συγκεκριμένη λίστα, και όπως προαναφέρθηκε, οι ιθύνοντες του Άρη θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση αν δεν καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη προσπάθεια απόκτησης του Ιντέγε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις