Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ελλάδα – Ιταλία: Αυτή είναι η 11άδα που θα «παρατάξει» ο Μαντσίνι κόντρα στην εθνική μας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελλάδα – Ιταλία: Αυτή είναι η 11άδα που θα «παρατάξει» ο Μαντσίνι κόντρα στην εθνική μας

Ελλάδα - Ιταλία: Απομένουν ακόμα τέσσερις ημέρες αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει μάλλον κατασταλάξει

Ελλάδα – Ιταλία: Μπορεί να απομένουν ακόμα τέσσερις μέρες για το ματς Ελλάδας – Ιταλίας, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του όσον αφορά στην 11άδα που θα κατεβάσει κόντρα στην εθνική μας. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει δοκιμάσει περισσότερο τις τελευταίες ημέρες μια συγκεκριμένη σύνθεση, παρά το γεγονός ότι κάλεσε συνολικά 33 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τα ματς κόντρα σε Ελλάδα και Βοσνία για την 3η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα των προκριματικών του Euro 2020.

Η Sportmediaset αποκάλυψε μάλιστα αυτήν την 11άδα, με επιφύλαξη φυσικά αλλαγών της τελευταίας στιγμής, πριν τη σέντρα στο ΟΑΚΑ.
Ο Μαντσίνι κάτω από την εστία χρησιμοποίησε τον Σίριγκου, ενώ η τετράδα της άμυνας αποτελείτο από τους Φλορέντσι και Έμερσον στα δύο άκρα (δεξί και αριστερό αντίστοιχα) και τους Μπονούτσι και Κιελίνι στο κέντρο. Στον άξονα, επέλεξε τους Μπαρέλα, Ζορζίνιο και Βεράτι, ενώ στην επίθεση ποντάρει στην τριάδα που συνθέτουν οι Μπερναρντέσκι-Ινσίνιε-Κιέζα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ινσίνιε χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας στην κνήμη του δεξιού ποδιού του και υπάρχουν ανησυχίες μήπως ο αρχηγός της Νάπολι δεν είναι απολύτως έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο.

Όσον αφορά στην ελληνική πλευρά, η εθνική μας «φουλάρει» ενόψει των προκριματικών EURO 2020. Τέσσερα νέα πρόσωπα είχε η χθεσινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος.

Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Κάρλος Ζέκα και Τάσος Δώνης επέστρεψαν από την άδεια που είχαν λόγω πρόσφατων αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ομάδες τους και προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους.

 

Ελλάδα – Ιταλία: «Δύσκολο ματς με την Ελλάδα, έχει ποιοτικούς παίκτες» λέει ο Ζορζίνιο

Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Ιταλός άσος της Τσέλσι, Ζορζίνιο, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Ιταλίας με την Εθνική μας ομάδα στο ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο, τονίζοντας πως η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και τόνισε ότι το παιχνίδι θα έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας.

Ο χαφ των Μπλε και της Σκουάντρα ατζούρα δήλωσε τα εξής: «Κόντρα στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι δύσκολα, έχουν μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και στα τελευταία ματς είχε την κατοχή της μπάλας. Θα πρέπει να τρέξουμε αλλά θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Μία εκτός έδρας νίκη θα είναι ωραία και σημαντική για εμάς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις