Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιώργος Πατούλης: Άστραψαν τα φλας όταν φίλησε τη Μαρίνα – Τα υπέροχα λόγια του γιου του (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Πατούλης: Άστραψαν τα φλας όταν φίλησε τη Μαρίνα – Τα υπέροχα λόγια του γιου του (vid)

Γιώργος Πατούλης: Ο Γιώργος Πατούλης είναι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής αλλά και ένας πολύ ευτυχισμένος οικογενειάρχης.

Γιώργος Πατούλης: Ο Γιώργος Πατούλης κέρδισε την περιφέρεια Αττικής με θρίαμβο επί της Ρένας Δούρου και το πλήθος που είχε μαζευτεί από πολύ νωρίς στο εκλογικό κέντρο, πανηγύριζε έξαλλα για τον νέο περιφερειάρχη. Μαζί του, φυσικά, η πάντα λαμπερή σύζυγός του Μαρίνα και ο 14χρονος γιος τους, που χθες (02.06.2019) είχε γενέθλια.Τι καλύτερο δώρο για τον Γιώργο Πατούλη; Το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του νέου περιφερειάρχη Αττικής ήταν πανηγυρικό από πολύ νωρίς. Τα πρώτα αποτελέσματα έδειχναν από νωρίς ότι ο Γιώργος Πατούλης θα είναι ο νικητής στον β’ γύρο της μάχης για την περιφέρεια Αττικής.

Ο Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο έφτασε στο εκλογικό του κέντρο και αφού «πνίγηκε» στις αγκαλιές συνεργατών και οπαδών, ανέβηκε στο βήμα για να κάνει δηλώσεις. Και αφού είπε όσα ήθελε να πει, ανέβασε μαζί του τη σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο τους. Τα φλας άστραψαν όταν ο νέος περιφερειάρχης Αττικής αγκάλιασε και φίλησε τη σύζυγό του.

Το… γλέντι άναψε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, όταν εμφανίστηκε μια τούρτα. Ήταν η γενέθλια τούρτα για τον γιο του ζεύγους Πατούλη, που είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τον θρίαμβο του μπαμπά του στη μάχη για την περιφέρεια Αττικής. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις