Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Η Κοσιώνη, λιώνει – “Έσπασε” on air για τον Μπακογιάννη (vid)
LIFESTYLE

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Η Κοσιώνη, λιώνει – “Έσπασε” on air για τον Μπακογιάννη (vid)

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Η Σία Κοσιώνη φούσκωνε από αγάπη και περηφάνια όταν μετέδιδε τις πολιτικές εξελίξεις από τον ΣΚΑΙ.

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο νέος δήμαρχος της Αθήνας με ποσοστό που ξεπερνά το 65% και η Σία Κοσιώνη προσπαθούσε να διαχειριστεί την εκλογική βραδιά με ψυχραιμία. Ο έρωτας όμως, δεν κρύβεται με τίποτα!  Όταν ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε τις πανηγυρικές δηλώσεις μπροστά στους Αθηναίους, θέλησε να κάνει και μια ιδιαίτερη αναφορά στους δικούς του ανθρώπους. «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου στα δύσκολα», είπε και ο σκηνοθέτης του ΣΚΑΪ έδωσε σε διπλό παράθυρο τη Σία Κοσιώνη. Εκείνη, φούσκωνε από περηφάνια και συγκίνηση…

Σία Κοσιώνη: Είμαι περήφανη!

«Ο σύζυγος όπως κι εσύ σου εύχομαι συγχαρητήρια… Εύχομαι ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος Πατούλης να συμβάλλουν τα μέγιστα και για την Αθήνα ψηλά και για όλη την Αττική», είπε η Μαρίνα Πατούλη στη Σία Κοσιώνη, στον αέρα της εκλογικής βραδιάς. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, με αφορμή αυτή την αναφορά, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη νίκη του συζύγου της που είναι ο νέος δήμαρχος της Αθήνας. «Θέλω να πω, μιας και έγινε αυτή η προσωπική αναφορά κι επειδή συζητήθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, το προσωπικό είναι προσωπικό και εγώ προφανώς είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω, στη γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε!», είπε γελώντας η Σία Κοσιώνη.

Χαμός στη σύνδεση με το εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη

«Πάμε να συνδεθούμε με το εκλογικό κέντρο του κ. Μπακογιάννη», είπε με… σοβαρό ύφος η Σία Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς.  Με το που άνοιξε το τηλεοπτικό παράθυρο, οι ντουντούκες κάλυψαν τα πάντα! Ο δημοσιογράφος μιλούσε δίχως να ακούγεται. «Δυσκολευόμαστε πολύ να σε ακούσουμε. Αν ξαναρχίσει η ντουντούκα θα καταλάβω πράγματι ότι βλέπουν ΣΚΑΪ», είπε γελώντας η παρουσιάστρια και όντως, έβλεπαν ΣΚΑΪ. Οι ντουντούκες άρχισαν ξανά και η Σία Κοσιώνη χαμογελαστή και αμήχανη είπε: «Πραγματικά νομίζω ότι δεν βγάζει νόημα, να πάμε κάπου αλλού»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις