Τραμπ – μαλλιά: Αγνώριστος ο Αμερικανός πρόεδρος, παράκρουση στο Twitter

ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – μαλλιά: Αγνώριστος ο Αμερικανός πρόεδρος, παράκρουση στο Twitter

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τραμπ - μαλλιά: Χρόνια τώρα, πολλοί αναρωτιούνται αν τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ είναι αληθινά.

03.06.2019 | 11:24

Τραμπ – μαλλιά: Ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν είναι απλά ο πρόεδρος της Αμερικής. Είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα, με σφοδρές “επιθέσεις” να τον ακολουθούν και πολλές ειρωνείες, ακόμα και για την ανάσα του. Ένα από αυτά που τον χαρακτηρίζουν, είναι σίγουρα το πορτοκαλοκίτρινο χρώμα του δέρματός του και το περίεργο χτένισμά του. Ο Αμερικανός Πρόεδρος, παραμονή της επίσκεψής του στη Μεγάλη Βρετανία που ήδη έχει ξεσηκώσει σάλο, έκανε την έκπληξη καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά αχτένιστος, χωρίς να έχει κάνει δηλαδή το μαλλί του πιστολάκι, με αποτέλεσμα να είναι αγνώριστος. Τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ έχουν γίνει πολλάκις θέμα στα ΜΜΕ ανά τον κόσμο. Πολλοί αναρωτιούνται αν είναι αληθινά ή αν πρόκειται για περούκα, αν φοράει τρέσες. Αξιοσημείωτο είναι πως το μαλλί του Τραμπ υπάρχει ως λέξη τόσο στη Βρετανική όσο και στην Αμερικανική νοηματική γλώσσα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φωτογραφήθηκε κατά την επίσκεψη του σε μια ευαγγελική εκκλησία στη Βιρτζίνια. Η επίσκεψη έγινε αμέσως μετά από ένα παιχνίδι γκολφ που έπαιξε και αυτό ενδεχομένως εξηγεί και την εμφάνισή του. Ίδρωσε, δεν υπήρχε κομμωτής να του κάνει πιστολάκι το μαλλί.  Η αλήθεια είναι ότι με το συγκεκριμένο χτένισμα ο Ντόναλντ Τραμπ δύσκολα αναγνωρίζεται. Για αυτό και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσαν βροχή.

Ουάου, μοιάζει με αληθινό άνθρωπο και όχι με πορτοκαλί τσίτο με μαλλιά που ανεμίζουν.

Τα μαλλιά κάτω από το καπέλο του Τραμπ είναι ακόμη χειρότερα από τα καθημερινά μαλλιά του.

Είναι Τραμπ. Πήγε να προσευχηθεί για τα θύματα του μακελειού στη Βιρτζίνια μόνο αφότου έπαιξε γκολφ. Αυτό είναι το μαλλί του γκολφ.

Δεν λατρέψατε το μαλλί του Τραμπ; Μοιάζει υπέροχο.

Τι στο διάολο; Είναι αυτός ο Τραμπ; Δεν είναι πια πορτοκαλί; Και τι συμβαίνει με τα μαλλιά του;

Exit mobile version