Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βενιζέλος: Χαμός στο Twitter μετά το διαζύγιο από Φώφη – ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Χαμός στο Twitter μετά το διαζύγιο από Φώφη – ΚΙΝΑΛ

Βενιζέλος: Η απόφαση της Φώφης να αποπέμψει τον Βενιζέλο, ένα από τα πιο ισχυρά "χαρτιά", σχολιάζεται πολύ αρνητικά και από το Twitter.

Βενιζέλος: Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, με την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το κόμμα έπειτα από το «άδειασμα» της Φώφης Γεννηματά, προκάλεσαν σεισμό στο Twitter. Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης… πήραν φωτιά και ανέβασαν ποικίλα ποστ, σχολιάζοντας την αναταραχή στο Κίνημα Αλλαγής. Χιλιάδες είναι οι αναρτήσεις που αναφέρονται στο ζήτημα, με τα hashtags «ΚΙΝΑΛ», «Βενιζέλος», «Φώφη» να είναι στις πρώτες θέσεις των trends. Και όλα αυτά μετά τη σημερινή συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην οποία επήλθε ουσιαστικά το διαζύγιο. Η κυρία Γεννηματά είπε στον κ. Βενιζέλο ότι δεν θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας, του πρότεινε να είναι στην τελευταία θέση, και εκείνος με δήλωσή του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος.

https://twitter.com/KantilianafthS/status/1134023175761739781?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134023175761739781&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fpolitiki%2Fhamos-sto-twitter-meta-diazygio-benizeloy-kinal

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις