Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παϊτέρης – Σπίρτζης: Το Twitter σχολιάζει την πρόσληψη του γιου του τραγουδιστή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παϊτέρης – Σπίρτζης: Το Twitter σχολιάζει την πρόσληψη του γιου του τραγουδιστή

Παϊτέρης - Σπίρτζης: Όπως ανέφερε ο κ. Παϊτέρης στον ΣΚΑΪ είχε ζητήσει από τον κ. Σπίρτζη να προσλάβει τον γιο του προ αρκετών μηνών.

Παϊτέρης – Σπίρτζης: Μεταξύ των προσληφθέντων στον Νομό Χανίων βρίσκεται και ο γιος του Βασίλη Παϊτέρη, έπειτα από παράκληση του γνωστού τραγουδιστή στον Χρήστο Σπίρτζη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών είχε προχωρήσει σε περίπου 30 προσωρινές προσλήψεις τις τελευταίες μέρες στον τομέα αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών για τον Νομό Χανίων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Όλα άρχισαν από ένα tweet του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Αχιλλέα Τόπα, ο οποίος αναφέρει πως ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, διόρισε τον γιο του τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη στη Γενική Γραμματεία Υποδομών του υπουργείου του για τους επόμενους 8 μήνες.  Οι προσλήψεις, που αποφασίστηκαν πέντε εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, έγιναν προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την δυτική Κρήτη τον Φεβρουάριο. Έχουν χρονική διάρκεια οκτώ μηνών και πραγματοποιούνται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου.

Ο κ. Παϊτέρης ανέφερε ότι είχε ζητήσει από τον κ. Σπίρτζη να προσλάβει τον γιο του πριν αρκετούς μήνες, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός πως ο υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα του.

Η πρόσληψή του, μάλιστα, έχει δημοσιευτεί με ΦΕΚ στις 28/5/2019.

https://twitter.com/vythos70/status/1134864022812143617?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134864022812143617&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F896097%2Fto-twitter-sholiazei-tin-proslipsi-tou-giou-tou-paiteri-me-edoli-spirtzi%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις