Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ο Πατούλης νέος περιφερειάρχης Αττικής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ο Πατούλης νέος περιφερειάρχης Αττικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Με 31 μονάδες διαφορά θριαμβεύει ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου έναντι της εκλεκτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου.

02.06.2019 | 22:13

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Μεγάλη νίκη στην περιφέρεια Αττικής στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών για τον Γιώργο Πατούλη έναντι της Ρένας Δούρου. Η Singular Logic στην πρώτη ασφαλή εκτίμηση των αποτελεσμάτων έδωσε νικητή τον κ. Πατούλη, με 66,2%. Στα αποτελέσματα του υπ. Εσωτερικών με ενσωμάτωση 89,50% (5.415/6050 Ε.Τ.) ο Γιώργος Πατούλης προηγείται με ποσοστό 65,90% και 645.267 ψήφους έναντι 34,10% και 333.905 ψήφους της Ρένας Δούρου.

Σε δηλώσεις του ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε καλύτερα. Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη νίκη, την στήριξη και την εμπιστοσύνη. Θα δουλέψω για την Αττική και τους κατοίκους σας Θα δουλέψουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να κάνουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο κάθε μέρα και καλύτερο. Θα δουλέψουμε με σχέδιο και σκληρή δουλειά. Θέλουμε να δώσουμε λύσεις και να ενώσουμε τους πολίτες».

Ο κ. Πατούλης σημείωσε ακόμη ότι «η μεγαλύτερή μου φιλοδοξία είναι να μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να χαιρόμαστε που ζούμε στην Αττική και να ξέρουμε ότι κάνουμε τα πάντα για την Αττική μας», ενώ σημείωσε με νόημα: «Στους άλλους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες δεν βλέπω χτεσινούς αντιπάλους αλλά αυριανούς συνεργάτες».

Ο Γιώργος Πατούλης μετά τις πρώτες του δηλώσεις στην πλατεία Κλαυθμώνος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της Αττικής που τον ψήφισαν και ανέβασε στο βήμα την σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο τους, Αλέξανδρο, που σήμερα έχει τα γενέθλια του, γίνεται 14 ετών. Ο μικρός Πατούλης έσβησε μάλιστα και κεράκια με όλη την οικογένεια να είναι πολύ συγκινημένη.

Η ανάρτηση της Ρένας Δούρου

Η Περιφερειάρχης Αττικής σε ανάρτησή της παραδέχθηκε εμμέσως την ήττα της από τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής. «Σας ευχαριστώ όλες και όλους που μας αγκαλιάσατε«, συνοδεύοντας την φράση αυτή με μία… καρδούλα κι ένα emoticon με το σήμα της νίκης.

Exit mobile version