Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ο Πατούλης κταγγέλλει πως δεν δίνουν ψηφοδέλτιά του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ο Πατούλης κταγγέλλει πως δεν δίνουν ψηφοδέλτιά του

Επαναληπτικές εκλογές 2019: «Στέλνουμε μήνυμα σε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, πως δεν θα το επιτρέψουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Πατούλης.

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με επίσημη ανακοίνωση της παράταξής του, προχωρά σε καταγγελίες για κάποια εκλογικά τμήμα, στα οποία όπως αναφέρει δεν δίνονται ψηφοδέλτιά του.

«Από το πρωί δεχόμαστε καταγγελίες πως σε διάφορα εκλογικά τμήματα, σε περιοχές της Αττικής, δεν δίνονται ψηφοδέλτια της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική». Στελέχη του συνδυασμού μας βρίσκονται ήδη επιτόπου και εξετάζουν τις καταγγελίες. Είμαστε όλοι σε εγρήγορση και θα κάνουμε ότι χρειαστεί, για να εκφραστεί ελεύθερα η βούληση των συμπολιτών μας. Στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, πως δεν θα τους το επιτρέψουμε. Η Αττική σήμερα κάνει μια Νέα Αρχή και σε αυτό το νέο ξεκίνημα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι πολίτες».

Πατούλης: «Σήμερα γίνεται μια νέα αρχή για την Αττική»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ψήφισε στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου. Στις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση του εκλογικού δικαιώματος, σημείωσε ότι η σημερινή εκλογική διαδικασία αποτελεί «μια νέα αρχή για την Αττική». «Είναι σίγουρο, αυτά που μας πρόδωσαν, αυτά που μας δίχασαν και αυτά τα οποία δημιούργησαν προβλήματα στην καθημερινότητά μας βαίνουν στο τέλος τους». «Εμείς ενωμένα, ψύχραιμα, αλλά και αποφασισμένα θα κάνουμε από 1η Σεπτέμβρη ό,τι είναι δυνατό για να αλλάξει η ζωή των πολιτών της Αττικής και είναι σίγουρο ότι θα βρεθούμε σε μια άλλη εποχή, η οποία θα είναι σημαντική για όλους μας. Προχωράμε, ξεκινάμε» ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις