Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές: Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Καραμανλής, στην Πύλο ο Σαμαράς (vids)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Καραμανλής, στην Πύλο ο Σαμαράς (vids)

Εκλογές: Σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Κώστας Καραμανλής δεν έκανε δηλώσεις.

Εκλογές: Στο 7ο δημοτικό σχολείο στη Δελφών στη Θεσσαλονίκη, ψήφισε λίγο μετά τις 10.00, για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Τον κ. Καραμανλή συνόδευσαν στο εκλογικό τμήμα οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ, Τάσος Σπηλιόπουλος.

Στο πλευρό του, σε αντίθεση με την περασμένη Κυριακή, ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πριν από μία εβδομάδα που άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης, κατέβαινε υποψήφιος για τον δήμο της πόλης, δεν ήταν στη συνοδεία του πρώην πρωθυπουργού. Μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του, ο κ. Καραμανλής δεν έκανε δηλώσεις και αρκέστηκε να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, που τον πλησίασαν.

Σαμαράς: Θα είναι μια ακόμα πιο φωτεινή μέρα για την Ελλάδα

Την ίδια περίπου ώρα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ψήφιζε για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στην Πύλο και συγκεκριμένα στο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλο.  Σε δηλώσεις που έκανε εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών τονίζοντας πως και η σημερινή μέρα των εκλογών «θα είναι μια ακόμα πιο φωτεινή μέρα για την Ελλάδα».

Ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέχεια ευχήθηκε «καλή δύναμη σε όλους» και αποχώρησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις