Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λένα Μαντά: Σύζυγος, μητέρα και επιτυχημένη συγγραφέας – “Ένιωθα πως θα πνιγώ, ήθελα να σταματήσω” (vid)
LIFESTYLE

Λένα Μαντά: Σύζυγος, μητέρα και επιτυχημένη συγγραφέας – “Ένιωθα πως θα πνιγώ, ήθελα να σταματήσω” (vid)

Λένα Μαντά: Σε μια εξομολόγηση, η επιτυχημένη συγγραφέας αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων και ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της.

Λένα Μαντά: Στην εκπομπή One Talk Weekend και την Αθηναϊδα Νέγκα φιλοξενήθηκε η Λένα Μαντά. Σε μια εκ βάθους εξομολόγηση, η επιτυχημένη συγγραφέας με το πλούσιο έργο αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων και ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της, ενώ μίλησε για ποια πράγματα δεν νιώθει περήφανη.

Η Λένα Μαντά εξομολογήθηκε από πού αντλεί την έμπνευσή της, αναφέρθηκε στη σχέση με τον άνδρα της ο οποίος τη στηρίζει αδιαλείπτως, καθώς και τη δύσκολη μάχη που έδωσε αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας, ενώ μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο χώρο του βιβλίου όπου εκδοτικοί οίκοι απέρριπταν τα έργα της. Παράλληλα, εκτενή αναφορά έκανε στην καθημερινότητά της και τις σχέσεις της με τον κόσμο, τον τρόπο που διαχειρίζεται τα social media, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Μια από αυτές είναι η βοήθεια ψυχολόγου που χρειάστηκε.

«Θεωρούσα αδυναμία από μέρους μου να στραφώ όταν ήμουν πολύ πιεσμένη. Υπερτίμησα πολύ τις δυνάμεις μου. Ήθελα να σταματήσω να αισθάνομαι ότι θα σκάσω. Ένιωθα ότι θα πνιγώ» δήλωσε η ίδια, σημειώνοντας πως η ψυχοθεραπεία ήταν ό,τι καλύτερο έχει κάνει για τον εαυτό της.

Ο σύζυγος της Λένας Μαντά, σε μια εμφάνιση το 2016:

Σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου το 2017, η Λένα Μαντά είχε μιλήσει για τη σχέση με την κόρη της

«Η Μαρία μου είναι 26 χρόνων. Έχει μεγαλώσει πια κι έχουμε τη σχέση που έχει κάθε μάνα με την κόρη της, η οποία δεν έχει ακόμη παντρευτεί. Είναι ελεύθερη. Είναι μία περίπλοκη σχέση. Κάθε κοπέλα, μέχρι να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια και να αρχίζει να βαδίζει στα χνάρια της μάνας της, δεν μπορεί να την καταλάβει. Η πείρα δεν μεταβιβάζεται. Άρα υπάρχουν συγκρούσεις, πολλές φορές μεγαλειώδεις, αλλά πάντα τα βρίσκουμε κι είμαστε αγαπημένες…»

Η συγγραφέας έχει άλλο ένα παιδί, τον Αλέξανδρο

Για εκείνον είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη: «Είμαι πιο αυστηρή με τον Αλέξανδρο. Έχουμε σχέση πάθους. Αρκεί μόνο μια ματιά για να συνεννοηθούμε, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακόμα κι από την ανεπαίσθητη κίνηση που θα κάνω στο φρύδι μου. Αλλά είμαι πιο αυστηρή μαζί του, ίσως γιατί η κόρη μου είναι η συνέχειά μου. Η συνέχεια των κυττάρων μου. Την έχω κανακέψει παραπάνω».

Ο γιος της Λένας Μαντά μιλά για τη μητέρα του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις