Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα: Λεωφορείο παρέσυρε αυτοκίνητα και μηχανές – Το… ξέχασε ο οδηγός (vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Λεωφορείο παρέσυρε αυτοκίνητα και μηχανές – Το… ξέχασε ο οδηγός (vids)

Πάτρα: Η ανεξέλεγκτη πορεία του ακυβέρνητου οχήματος, είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει 5 αυτοκίνητα, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Πάτρα: Ανεξέλεγκτη πορεία λεωφορείου στην Πάτρα χωρίς οδηγό που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Τα ξημερώματα Κυριακής από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αστικό λεωφορείο, που ήταν προσωρινά σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Κανακάρη, ξεκίνησε να… φεύγει μόνο του. Όπως αναφέρει το tempo24.gr ο οδηγός στάθμευσε το μεγάλο όχημα προσωρινά στο σημείο, πιθανότατα χωρίς να το ακινητοποιήσει πλήρως έτσι το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ άρχισε να κινείται ακυβέρνητο, καθώς ο οδηγός είχε κατέβει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στον κατηφορικό δρόμο της Αγίου Νικολάου.

Η ανεξέλεγκτη πορεία του ακυβέρνητου οχήματος, είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει 5 αυτοκίνητα, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Η τρελή πορεία του λεωφορείου τερματίστηκε στη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου, όπου έπεσε πάνω στην κολόνα με την κάμερα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα από την πτώση της να προκληθούν ζημιές σε τρία σταθμευμένα δίκυκλα. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί, ενώ ο οδηγός μετακίνησε το λεωφορείο στην οδό Κορίνθου.

Δείτε βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις