Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάνος Ζάρλας κηδεία: Άλλαξε η ημέρα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας κηδεία: Άλλαξε η ημέρα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

Πάνος Ζάρλας κηδεία: Η μητέρα του Στέλλα Νικολάου αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Facebook την τελευταία επιθυμία που "είχε" ο γιος της.

Πάνος Ζάρλας κηδεία: Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου ανήμερα των γενεθλίων του. Ο νικητής του περσινού «Power of Love» σκοτώθηκε ακαριαία. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ κινούνταν στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να βρει τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 28χρονος δεν φορούσε κράνος.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Πάνος Ζάρλας επέστρεφε από το πάρτι που του είχε ετοιμάσει η μητέρα του. Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, ο 28χρονος νικητής του «Power of Love», κινείτο με τη μηχανή του με μεγάλη ταχύτητα στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού. Κάποια στιγμή, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες.

Το πρώτο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει:

Η κηδεία του θα γινόταν την ερχόμενη Δευτέρα στη Λέσβο, τόπο καταγωγής του πατέρα του. Ωστόσο η ημερομηνία άλλαξε καθώς η οικογένεια περιμένει να γίνουν όλες οι τοξικολογικές εξετάσεις πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία. Έτσι ο άτυχος νέος θα κηδευτεί την Τρίτη στη Λέσβο.

Ο πατέρας του Πάνου έκανε την πρώτη ανάρτηση στο facebook. Συγκεκριμένα ο κ.Λάζαρος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε:

«ΓΙΕ ΜΟΥ! θα είσαι το χαμόγελο μου ..πάντα …ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!!δε θέλω να πω τίποτα άλλο μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν».

Η μητέρα του Στέλλα Νικολάου αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Facebook την τελευταία επιθυμία που είχε ο γιος της.

«Ο Panos Zarlas λάτρευε τα παιδιά!Επιθυμία του λοιπόν και της οικογένειας του αντί στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια του μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί . Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν είτε στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης 407 600 939 -51 κάτοχος του λογαριασμού είναι Καλλιπολίτης και Νικολάου, είτε σε μετρητά απευθείας στην εκκλησία κατά την εξόδιο ακολουθία!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις