Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρέγιες: Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο – Απανθρακώθηκαν όλοι οι επιβάτες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέγιες: Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο – Απανθρακώθηκαν όλοι οι επιβάτες

Ρέγιες: Σοκ έχει προκαλέσει στο ισπανικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η είδηση πως σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.

Ρέγιες: Με υπερβολική ταχύτητα φαίνεται ότι έτρεχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος απανθρακώθηκε σε δυστύχημα που έγινε στην Ουτρέρα της Ισπανίας. Το αυτοκίνητο του Ρέγιες, μια Mercedes Brabus S550, 380 ίππων, βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο χωρίς να συγκρουστεί με άλλο όχημα και πήρε φωτιά.

Το δυστύχημα συνέβη στο 18ο χιλιόμετρο του A-376 προς την Ουτρέρα. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, πέρα από τον άτυχο Ρέγιες, πατέρα τριών παιδιών, έφυγαν άδοξα και πρόωρα από τη ζωή και δύο συγγενείς του, που βρίσκονταν μαζί του στο αμάξι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειάς του. Πρόκειται συγκεκριμένα για δύο ξαδέρφια του διάσημου άσου: τον 23χρονο Τζόναθαν Ρέγιες, που έχασε ακαριαία τη ζωή του, και τον Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα και λίγες ώρες αργότερα άφησε και εκείνος την τελευταία του πνοή.

Η πρώτη υπόθεση είναι ότι ο Ρέγιες οδηγούσε την Mercedes και πίσω του καθόταν ο ξάδελφός του, που επίσης σκοτώθηκε. Ο μπροστινός επιβάτης κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο μόνος του και έσωσε τη ζωή του, παρόλο που υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Παρόλο που η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος είναι σε πρώιμο στάδιο, όλα δείχνουν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από την τροχιά του λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Ο A-376 είναι ένας διπλός δρόμος προς κάθε κατεύθυνση και έχει καλή ορατότητα και δεν υπάρχουν τμήματα απότομων στροφών.

Τα σώματα του ποδοσφαιριστή και του ξαδέλφου του θα μεταφερθούν στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής της Σεβίλλης, όπου θα γίνει η νεκροψία. Τα δύο σώματα ήταν απανθρακωμένα. Ήδη, τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν δώσει στη δημοσιότητα κάποια πρώτα βίντεο από τον τόπο του μοιραίου τροχαίου.

Ρέγιες: Το τελευταίο μήνυμα της συζύγου του για τα 8 χρόνια σχέσης τους

Ο άλλοτε επιθετικός της Σεβίλλης, της Άρσεναλ, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Εσπανιόλ και της Μπενφίκα, είχε δημιουργήσει μία πολύ ωραία οικογένεια. Από παλαιότερη σχέση του με την Ana Lopez είχε αποκτήσει έναν γιο, τον 11χρονο Χοσέ Αντόνιο, ενώ από το γάμο του το 2017 με την Noelia Lopez αφήνει πίσω δύο κορίτσια. Την 5χρονη Νοέλια και την Τριάνα που γεννήθηκε λίγο πριν από το γάμο του ζευγαριού πριν από δύο χρόνια στη γενέτειρά του, την Ουτρέρα, στο μέρος δηλαδή που άφησε και την τελευταία του πνοή μετά από το θανατηφόρο τροχαίο που είχε το πρωί του Σαββάτου.

Ειρωνεία της τύχης είναι πως στις αρχές της εβδομάδας ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και η Noelia Lopez συμπλήρωσαν οκτώ χρόνια από την πρώτη γνωριμία τους και με αφορμή αυτό το γεγονός ανέβασαν κοινή φωτογραφία τους στο προσωπικό λογαριασμό της αγαπημένης του στο Instagram.

“Όταν δεν ζητάς τίποτα και σου δίνουν τα πάντα. Και αντιλαμβάνεσαι πως όλοι είναι εκεί που θέλουν να είναι και με όποιον θέλουν να είναι. Ευτυχισμένα 8 χρόνια αγάπη μου, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες”, ήταν το μήνυμά της.

Η γυναίκα του Νοέλια θα τον «έχει» για πάντα μαζί της καθώς έχει χτυπήσει τατουάζ στο πόδι της που απεικονίζει εκείνη και τον Ρέγιες να φιλιούνται ενώ έχει ένα ακόμη τατουάζ του αδελφού της που επίσης έχει πεθάνει στο αριστερό της χέρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις