Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Champions League: Η ξανθιά σεξοβόμβα που διέκοψε τον τελικό και το μεγάλο κόλπο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Η ξανθιά σεξοβόμβα που διέκοψε τον τελικό και το μεγάλο κόλπο

Champions League: Από τον τελικό του Champions League δεν έλειψαν τα απρόοπτα καθώς διακόπηκε για λίγη ώρα όταν μία όμορφη ξανθιά γυναίκα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Champions League: Μία ξανθιά εισβολέας φρόντισε να βάλει φωτιά στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ. Στο 18ο λεπτό του αγώνα, μία γυναίκα φορώντας μαγιό εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να διακόπτει για λίγα δευτερόλεπτα το παιχνίδι. Οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου την… έπιασαν με συνοπτικές διαδικασίες, ωστόσο η «καυτή» ξανθιά είχε προλάβει να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα του κόσμου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Ρωσίδα Kinsey Wolanski, είναι μοντέλο εσωρούχων και μαγιό με φωτογραφίσεις στα περιοδικά Maxim, Sports Illustrated και FHM. Σύντροφός της είναι ο Vitaly Zdorovetskiy, γνωστός YouTuber ο οποίος έχει δημιουργήσει το ομώνυμο ρωσικό site ενηλίκων «Vitaly».

Συνήθως τέτοιες δράσεις έχουν ακτιβιστικό χαρακτήρα ή γίνονται απλά για πλάκα, αλλά η ξανθιά εισβολέας δεν είχε τέτοιε διαθέσεις. Άλλωστε το αποκαλύπτει και το τύπωμα στο μαγιό.

Με την εισβολή αυτή πέτυχε μια τεράστια διαφήμιση σε στοχευμένο κοινό. Η αξία για μια διαφήμιση στον τελικό θα ήταν απαγορευτικά πανάκριβη, αλλά χάρη στην  Kinsey η πορνό ιστοσελίδα έγινε γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους- κυρίως άντρες – μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο 27χρονος Ρώσος είχε… μπουκάρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και σε έναν από τους τελικούς του Καβαλίερς – Ουόριορς το 2016, γράφοντας πάνω στο σώμα του «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

Για την ιστορία, το μοντέλο μετρούσε περισσότερους από 419.000 followers στο instagram, ενώ το κανάλι του site «Vitaly Uncensored» είχε στο Youtube 1,6 δισ. views. Ενδεικτικό της προβολής, που είχε από το πέρασμά της στο γήπεδο, είναι πως μέσα σε 45 λεπτά πρόσθεσε 200.000 followers στο Instagram, ενώ μέσα σε ένα τρίλεπτο είχε ήδη άλλους 10.000 followers.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις