Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμμορία Πακιστανών: Απαγωγείς σκότωσαν ομοεθνή τους και ζητούσαν “λύτρα”
ΕΛΛΑΔΑ

Συμμορία Πακιστανών: Απαγωγείς σκότωσαν ομοεθνή τους και ζητούσαν “λύτρα”

Συμμορία Πακιστανών: Tου επιτέθηκαν βάναυσα να τον ληστέψουν, αντιστάθηκε και πάνω στη συμπλοκή τον σκότωσαν.

Συμμορία Πακιστανών: Συμμορία απαγωγέων – δολοφόνων από το Πακιστάν, σκότωσε ομοεθνή και ζητούσε “λύτρα” για να τον απελευθερώσει. Λίγο πριν τη σύλληψή τους, σχεδίαζαν την απαγωγή άλλων δύο ομοεθνών τους.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Tου επιτέθηκαν βάναυσα να τον ληστέψουν, αντιστάθηκε και πάνω στη συμπλοκή τον σκότωσαν. Όμως δεν σταμάτησαν καν εκεί. Άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο τους συγγενείς του στο Πακιστάν και να ζητάνε “λύτρα”, ύψους 10.000 ευρώ, δήθεν για να τον απελευθερώσουν!

Όταν οι δυστυχείς άνθρωποι στο Πακιστάν ζήτησαν επίμονα απόδειξη ζωής του 34χρονου, σταμάτησαν τις επικοινωνίες ξαφνικά. Όμως, οι στενοί συγγενείς του εργάτη Πακιστανού, ανησύχησαν καθώς δεν έδινε κανένα σημείο ζωής ο άνθρωπός τους, που αναζητούσε καλύτερες μέρες στην Ελλάδα.

Ενημέρωσαν την Ασφάλεια Πατρών

Ενημέρωσαν την Ασφάλεια Πατρών για όλα αυτά και μετά από έρευνα, σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Θήβα, Μανωλάδα και Τρίπολη, πέρασαν χειροπέδες σε τρεις Πακιστανούς, 45, 44 και 40 χρόνων.

Σώθηκαν από τα χέρια τους άλλοι δύο

Εκτός του στυγερού εγκλήματος που διέπραξαν οι τρεις Πακιστανοί κακοποιοί θεωρούνται ύποπτοι και για  τέσσερις ακόμη αρπαγές ομοεθνών τους για είσπραξη λύτρων, ενώ η σύλληψή τους έσωσε τη ζωή άλλων δύο Πακιστανών τους οποίους είχαν σχεδιάσει να απαγάγουν.

Γνώριζε το άτυχο θύμα

Ένας της συμμορίας των Πακιστανών, ο 40χρονος που γνώριζε τον 34χρονο ομοεθνή του, ήταν αυτός που έστησε την παγίδα.

Πώς έστησε παγίδα

Τον έφερε σε επαφή με τον 45χρονο, τον οποίο μαζί με άλλους τον παρακάλεσε να τους μεταφέρει για δουλειά από το Άργος στη Βοιωτία.

Του επιφύλαξαν τραγικό τέλος

Και ενώ ο 34χρονος προσφέρθηκε να τους μεταφέρει, εκείνοι του επιφύλαξαν το τραγικό τέλος κι άρχισαν να ζητάνε λύτρα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις