Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάνος Ζάρλας: Τα σπαρακτικά λόγια του πατριού του και οι αναρτήσεις της μητέρας του
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας: Τα σπαρακτικά λόγια του πατριού του και οι αναρτήσεις της μητέρας του

Πάνος Ζάρλας: Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελήνη και αποκάλυψε, πού βρισκόταν ο Πάνος πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, αλλά και πού θα γίνει η κηδεία.

Πάνος Ζάρλας: Συγκινητικά ήταν τα λόγια του θετού πατέρα του Πάνου Ζάρλα, που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το θανατηφόρο τροχαίο του γιο του. Ο Πάνος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Παρασκευής οδηγώντας τη μηχανή του. Ακόμη, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια, για τα οποία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φορούσε κράνος. Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελήνη σε τηλεφωνική σύνδεση και αποκάλυψε, πού βρισκόταν ο Πάνος πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, αλλά και πού θα γίνει η κηδεία του.

«Έχω το θλιβερό καθήκον να τον θάψω εδώ στη Μυτιλίνη, δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, καλοπροαίρετο, φιλότιμο, αλλά το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα. Κι εμάς, μας ήρθε κεραμίδα, δεν το περίμενε κανένας από εδώ. Δεν είμαι και σε φάση να μιλήσω τώρα. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές, την είχε μόνο για να κάνει τη δουλειά του. Η μητέρα του, η οποία είναι από προχθές εκεί, είχε πάει για τα γενέθλιά του, είναι ότι μετά το πάρτι του, έφυγε για να συνεχίσει τη βραδιά του με άλλους φίλους του, νωρίτερα ήταν μαζί».

Πάνος Ζάρλας: Η έκκληση των γονιών του

Η οικογένεια μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια, για τα οποία ο Πάνος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Έτσι έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και έχει να δώσει κάποια πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη, σύμφωνα με την εκπομπή του Open Beyond, «Ευτυχείτε».

Το βίντεο ντοκουμέντο

Η τροχαία προσπαθεί να διευκρινίσει τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας που έφτασαν στο σημείο σοκαρίστηκαν με το θέαμα που είδαν, καθώς βρήκαν το άψυχο κορμί του 28χρονου διαμελισμένο στο οδόστρωμα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Πάνος Ζάρλας: Η σπαρακτική ανάρτηση της μάνας του

Ο πόνος της μάνας του Πάνου Ζάρλα του Power of Love είναι ανείπωτος καθώς δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, γονιός να χάνει το παιδί του.  H κ. Νικολάου απέκτησε τον Πάνο σε νεαρή ηλικία και εκτός από μαμά και γιος ήταν και φιλαράκια. Μάλιστα, το τραγικό βράδυ ταξίδεψε από τη Μυτιλήνη για να γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά του. Πόζαραν αγκαλιά και λίγες ώρες αργότερα ο Πάνος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Η μητέρα του «ανέβασε» φωτογραφία τους από εκείνη τη βραδιά να είναι αγκαλιά κι έγραψε: «Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι».

Σε δεύτερη ανάρτησή της, κάνει έκκληση να δοθούν χρήματα αντί στεφάνων, για έναν σπουδαίο λόγο.

Στο νησί που μεγάλωσε το τελευταίο αντίο

Όσον αφορά την κηδεία του Πάνου Ζάρλα, θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο όπου και μεγάλωσε. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Στύψης. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Πάνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις