Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάνος Ζάρλας: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 28χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 28χρονου

Πάνος Ζάρλας: Χθες τα ξημερώματα, γύρω στις 2,00, κόπηκε το νήμα της ζωής του Πάνου Ζάρλα, "παγώνοντας" ολόκληρη τη χώρα.

Πάνος Ζάρλας: Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του, όταν η μηχανή του προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα της Λεωφόρου Συγγρού. Η μητέρα του Πάνου, για την οποία ο ίδιος είχε μιλήσει αρκετές φορές όσο ήταν στο ριάλιτι αγάπης Power of Love, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την τελευταία κοινή φωτογραφία τους.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο τους να αγκαλιάζονται σφιχτά με πολλή αγάπη, ενώ η μητέρα του έγραψε: “Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι!”

Το συγκινητικό βίντεο της Αθηνάς Χρυσαντίδου

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα και όλοι οι συμπαίκτες του από το Power of Love έκαναν αναρτήσεις στο Instagram, όπου έγραψαν συγκινητικά λόγια για το φιλαράκι τους. Μεταξύ αυτών και η Αθηνα Χρυσαντίδου, που ανέβασε ένα μικρό βίντεο, το οποίο συνόδευσε με λίγα λόγια. «Πάνο… όπως τότε… θυμάσαι;;; Έτσι σε αγκαλιάζω και σήμερα, σφιχτά, πραγματικά. Δεν θα σου πω «αντίο». Θα σου πω μόνο καλό παράδεισο… Και να θυμάσαι Πάνο… εμείς οι δύο κάποτε θα χορέψουμε ξανά», έγραψε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Πάνος Ζάρλας: Ραγίζουν καρδιές Σωκράτης και Κυριακή

Οι συμπαίκτες του από το Power of Love, Κυριακή Τσανικίδη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. «Η ψυχή μου πόνεσε μαθαίνοντας το… Μισώ την άσφαλτο γιατί εκεί χάνονται τα καλύτερα παιδιά… Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου Πανό μου… Θα μείνεις στη μνήμη μας με το χαμόγελο σου… Αντίο… #rip Να φοράτε κράνος παιδιά… Μην το παραλείπετε…», έγραψε η Κυριακή Τσανικίδη.

«Όχι έτσι ρε Πανούλη… Να σαι καλά εκεί που είσαι και εμείς έχουμε να θυμόμαστε μόνο τις όμορφες στιγμές», έγραψε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις