Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοσχάτο 14χρονη: Αυτός είναι ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της μαθήτριας που αυτοκτόνησε
ΘΥΜΑ ΜΙΑ 14ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Μοσχάτο 14χρονη: Αυτός είναι ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της μαθήτριας που αυτοκτόνησε

Μοσχάτο 14χρονη: Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 43χρονου παιδόφιλου.

Μοσχάτο 14χρονη: Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 43χρονου ψιλικατζή στο Μοσχάτο που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ. Η αυτοκτονία της 14χρονης, πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και είχε οδηγήσει στη σύλληψη του 43χρονου. Μάλιστα, η 14χρονη είχε αφήσει και σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους του απονενοημένου διαβήματος στο οποίο προέβη.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 22-5-2019 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον (επ.) ΛΑΠΠΑ (ον.) ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Στεφάνου και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 13-8-1976 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και για την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε».

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Πώς ξεκίνησαν όλα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης της 14χρονης στο ψιλικατζίδικο. Ο 43χρονος παρατήρησε πως η μαθήτρια ήταν κάπως στενοχωρημένη και βρήκε το πρόσχημα να της πιάσει την κουβέντα. Σταδιακά κέρδισε την εμπιστοσύνη της και άρχισαν να βγαίνουν, μέχρι που σύναψαν ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις. Ο ίδιος μάλιστα, περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές την κοπέλα.

Ο ξυλοδαρμός από τον πατέρα της 14χρονης και η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ.

Πρόσφατα οι γονείς της 14χρονης κατάλαβαν τι συνέβαινε και ο πατριός της 14χρονης πήγε στο ψιλικατζίδικο του παιδόφιλου και τον ξυλοκόπησε, ενώ ενημέρωσε και την ΕΛ.ΑΣ. η οποία συνέλαβε τον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Το είχε ξανακάνει ο 43χρονος

Ο 43χρονος, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, κατά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του, αδιαφορώντας για το κακό που προξενεί, εκμεταλλευόταν, όπως αποδεικνύεται, κατ’ εξακολούθηση παιδικές ψυχές. Πριν μερικά χρόνια είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις επίσης με 14χρονη, πουλώντας της επίσης έρωτα. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν γυμνές φωτογραφίες της άλλης 14χρονης στο κινητό του 43χρονου για την οποία ο παιδόφιλος παραδέχτηκε ότι είχε συνάψει επίσης ερωτικές σχέσεις μαζί της.

Η αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο

Η μαθήτρια, όντας στην εφηβεία, και μην μπορώντας να κατανοήσει την παγίδα που είχε στήσει ο 43χρονος, σε ψυχολογική φόρτιση μετά τις αποκαλύψεις για το πώς την είχε παρασύρει ο παιδόφιλος ψιλικατζής, αποφάσισε πάνω σε μια στιγμή σύγχυσης να βάλει τέλος στη ζωή της. Πριν είχε γράψει ένα ερωτικό σημείωμα προ τον 43χρονο, ενώ είχε στείλει sms σε έναν φίλο της στον οποίο έγραφε την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη ζωή της. Ο φίλος της 14χρονης έφθασε σε πανικό στο σταθμό του Ηλεκτρικού, ζητώντας από την αστυνομία να τον αφήσουν να περάσει και ενημερώνοντάς τους για το sms που είχε λάβει, ωστόσο, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά.

Για ποια αδικήματα κατηγορείται ο 43χρονος

Σε βάρος του 43χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για τα εξής αδικήματα:
-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)
-κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)
-πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις