Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου – Ατζούν: Η Queen Ντίνα απαντά για τον Τούρκο παραγωγό (vid)
LIFESTYLE

Σπυροπούλου – Ατζούν: Η Queen Ντίνα απαντά για τον Τούρκο παραγωγό (vid)

Σπυροπούλου - Ατζούν: Χαμός έγινε στο Πρωινό με τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σπυροπούλου – Ατζούν: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Πέμπτης, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τον Τούρκο παραγωγό και για τα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης. Στην αρχή της καριέρας μου «θα ήθελα να έχουν γίνει τα πράγμα πιο ομαλά. Να έχω κολυμπήσει λίγο» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την περίοδο που παρουσίαζε το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ALPHA. «Πολύ πιθανό να τους ταλαιπώρησα επειδή δεν ήξερα. Πολλές φορές το θέμα είναι ο τρόπος» είπε. Στη συνέχεια εξήγησε πως το αναφέρει χαριτολογώντας. Μετά την αποχώρησή της από το κανάλι, είχαν κυκλοφορήσει αμέτρητες φήμες και διαρρεύσει στον Τύπο ρεπορτάζ για την συμπεριφορά της σε συναδέλφους, όσο ήταν στον ALPHA.

«Μου είχες πει ότι αν εγώ δεν ξεκίναγα από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να μην είχα την πορεία αυτή σήμερα» συνέχισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που εμμέσως παραδέχεται πως ανέλαβε πολύ γρήγορα καθήκοντα παρουσιάστριας. «Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα αυτό. Δεν θέλω να ακυρώνω το παρελθόν μου, δεν θέλω να αναιρώ τίποτα» συμπλήρωσε. Η συζήτηση στη συνέχεια περιστράφηκε γύρω από την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από το Survivor, αρχικά και με την παρουσίαση του My Style Rocks στη συνέχεια.

«Όταν μου είπαν να πάω στο Survivor δεν είχα κάνει καμία συμφωνία για το My Style Rocks» ξεκαθάρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για τις φήμες που την ήθελαν να ζητά ανταλλάγματα από τον Τούρκο παραγωγό. «Δεν ξέρω αν θα χτυπήσει αύριο το τηλέφωνό μου και θα μου πούνε θέλουμε να το ξανακάνεις» λέει για την επόμενη σεζόν. Το ρεπορτάζ βέβαια θέλει την παραγωγή να αναζητά άλλη παρουσιάστρια, ενώ πρόσφατα ακούγεται πως οι τουρκικές παραγωγές δεν θα βρίσκονται με τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΙ.

Σπυροπούλου – Ατζούν: Τι είπε για τη σχέση τους

Φυσικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υποτιθέμενης σχέσης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Ατζουν Ιλιτζαλί. «Κατ’ αρχάς αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά, τον Νίκο. Μετά όταν με ρώτησαν, το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα, γιατί είπα “αποκλείεται κάποιος άνθρωπος με νοημοσύνη να το πιστέψει”» σημείωσε η παρουσιάστρια, που μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως αναφέρθηκε και στις προσωπικές της σχέσεις, τις οποίες έχει πολλές φορές βάλει σε δεύτερη μοίρα για τη δουλειά της.

«Έφυγαν πολλοί άνθρωποι που οι οικογένειές τους δεν το θέλουν αυτό και οι ίδιοι δεν τους αρέσει όλο αυτό» είπε για παλαιότερους δεσμούς της που δεν ένιωθαν άνετα με το επάγγελμα και την έκθεση στη δημοσιότητα. Τελευταίος άνθρωπος που διέρρευσε πως ήρθε κοντά με την παρουσιάστρια ήταν ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βαρβέρης με τον οποίο φαίνεται πως χώρισαν τον περασμένο Απρίλιο.

Ωστόσο, δεν θα ήθελε να παραμελήσει τη δουλειά της για έναν άνδρα. «Μπορεί να μην έχω αγαπηθεί ή μπορεί να μην έχω βρει τον άνθρωπο» σημείωσε, και πρόσθεσε πως αν κάποιος την αγαπάει, ξέρει ότι υπάρχει μέσα από τη δουλειά της.

Βγήκαν μαχαίρια για τη Σπυροπούλου στο Πρωινό

Χαμός έγινε στο Πρωινό με τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο The 2night Show. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μάλιστα, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε άγρια κατά της παρουσιάστριας. «Επειδή εγώ είμαι μία γυναίκα που εργάζεται στην τηλεόραση και τη βλέπουν οι γονείς της και το παιδί της και όλοι, θέλω να πω δυο κουβέντες στην κυρία Σπυροπούλου. Ότι στην τηλεόραση εγώ ήρθα με το πτυχίο μου, με την εμπειρία μου την επαγγελματική και με κανέναν μπάρμπα, με κανέναν μνηστήρα και με κανέναν να μου ανοίξει την πόρτα.

Και εμένα με προσβάλλει ως γυναίκα και ως εργαζόμενη και τους άντρες δίπλα μου αντίστοιχα να λέει στους ανθρώπους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή και κουνάνε το κεφάλι τους και λένε…», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις