Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάνος Ζάρλας: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο του νικητή του Power of Love
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο του νικητή του Power of Love

Πάνος Ζάρλας: To οπτικό υλικό καταγράφει τη στιγμή που έχασε τον έλεγχο της μηχανής και καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα της Συγγρού

Πάνος Ζάρλας: Το σοκαριστικό τροχαίο το οποίο σκότωσε σήμερα τα ξημερώματα τον Πάνο Ζάρλα, νικητή του περσινού Power of Love, καταγράφει ένα βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το OneTV. Το βίντεο καταγράφει την τρελή πορεία της μηχανής του 28χρονου, που έχασε τη ζωή του τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού. Στο υλικό μπορεί να δει κανείς πώς χάνει τον έλεγχο της μηχανής του και χτυπά στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λίγο πριν από το Ωνάσειο. Ο άτυχος νέος, που δεν φορούσε κράνος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν μεγάλη και ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν, αντικρίζοντας το άψυχο κορμί του νεαρού άνδρα διαμελισμένο στο οδόστρωμα. Νωρίς σήμερα το πρωί βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και η μητέρα του άτυχου νέου, μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που της επιφύλασσε η μοίρα. Την ώρα που εκείνος έπεφτε νεκρός στην άσφαλτο, αρκετοί από τους φίλους και συγγενείς του, του εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία» στα social media, ενώ αργότερα τα μηνύματά τους μετατράπηκαν σε «καλό ταξίδι» και «καλή ανάπαυση» στον αγαπημένο τους Πάνο.

Έκκληση από την οικογένεια για αυτόπτες μάρτυρες

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οικογένεια του νικητή του Power of Love έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και έχει να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Μέχρι στιγμής η οικογένεια δεν γνωρίζει για ποιον λόγο ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των γενεθλίων του.

Συγκλονιστικά είναι όσα έγραψε στο Facebook, αυτόπτης μάρτυρας, που βρέθηκε στο σημείο, όπου ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή. Σε ανάρτηση στο λογαριασμό του έγραψε, χαρακτηριστικά: «Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού, έχασε τον έλεγχο έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δημιούργησε δική σου ευτυχία. Μην ζηλεύεις ξένες!!!🙏🙏🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Zarlas (@panos_zarlas) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις