Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάνος Ζάρλας – τροχαίο: Νεκρός, ο νικητής του Power of Love 1
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας – τροχαίο: Νεκρός, ο νικητής του Power of Love 1

Πάνος Ζάρλας - τροχαίο: Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο, ανήμερα των γενεθλίων του.

Πάνος Ζάρλας – τροχαίο: Μια τραγική είδηση ήρθε στο φως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Ο Πάνος Ζάρλας, σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο, στα 28 του χρόνια. Ο νικητής του Power of Love 1 ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στη Συγγρού με τη μηχανή του, περίπου στις δύο τα ξημερώματα. Ο άτυχος νέος είχε βγει να διασκεδάσει για τα γενέθλιά του, που ήταν σήμερα.  Το δυστύχημα συνέβη στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κι έπεσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Χάρης Λεμπιδάκης που έγραψε: «Πόσο άσχημο νέο θεέ μου!!! Έφυγε από την ζωή ο @Πάνος Ζάρλας!! Μακάρι να ήταν ψέμα!!». Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσε κράνος και η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν συγκλονιστική.

Η είδηση μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΙ:

Συγκλονισμένη είναι η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη η οποία ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για το τραγικό συμβάν. Την ίδια ώρα, κι ενώ ακόμα δεν είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του Πάνου, φίλοι του είχαν κατακλύσει τα social media του πρώην παίκτη, με ευχές για τα γενέθλιά του.

Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο reality του ΣΚΑΪ Power Of Love και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Είχε κάνει σχέση μέσα στο παιχνίδι με την Στέλλα Μιζεράκη και είχε καταφέρει να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Η σχέση του ζευγαριού τελείωσε λίγο καιρό αφότου ολοκληρώθηκε το reality, οι δυο τους όμως είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις