Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του, τα κλάματα των αστυνομικών και η έναρξη του σημερινού Power of Love
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του, τα κλάματα των αστυνομικών και η έναρξη του σημερινού Power of Love

Πάνος Ζάρλας: Το νήμα της ζωής του γλυκού Πάνου Ζάρλα, που χαμογελούσε συνεχώς, κόπηκε απότομα στα 28 του χρόνια.

Πάνος Ζάρλας: Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του πρώτου νικητή του Power of Love. Ο 28χρονος έχασε τη ζωή του στις 2 το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στην άνοδο της Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Ζάρλας που δεν φορούσε κράνος, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε, στη Συγγρού, καθώς οδηγούσε τη μηχανή του και κατευθυνόταν προς το κέντρο της Αθήνας. Έως τώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια, για τα οποία ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο σημείο, όπου άφησε ο Πάνος Ζάρλας την τελευταία του πνοή βρέθηκαν οι συγγενείς του. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Στέλλα, η οποία είναι συντετριμμένη συνομιλεί με τους άντρες της αστυνομίας, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη στο παιδί της. Ακόμα και αστυνομικοί ξέσπασαν σε κλάματα.

Η έκκληση των γονιών του Πάνου Ζάρλα

Η οικογένεια μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια, για τα οποία ο Πάνος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Έτσι έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και έχει να δώσει κάποια πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη, σύμφωνα με την εκπομπή του Open Beyond, «Ευτυχείτε».

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Συγκλονιστικά είναι όσα έγραψε στο Facebook, αυτόπτης μάρτυρας, που βρέθηκε στο σημείο, όπου ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή. Σε ανάρτηση στο λογαριασμό του έγραψε, χαρακτηριστικά: «Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού, έχασε τον έλεγχο έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα».

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Πάνο Ζάρλα

Συγκλονισμένη είναι και η Μίνα Αρναούτη, η οποία έγραψε ένα ποστ, αποκαλύπτοντας πως ο Πάνος, πριν από τρεις ημέρες της είχε στείλει στο Instagram μια καρδούλα και επειδή δεν άνοιξε το μήνυμα, εκείνος το πήρε πίσω. «Ρε Πάνο, μου στειλες μια καρδούλα πριν 3 μέρες στο ινστα και επειδή άργησα να ανοίξω το μήνυμά σου το πήρες πίσω. Κι έλεγα και γω στο Δημήτρη πόσο γλυκά παρεξηγιάρης είσαι χθες και ότι θα σε πειράξω να γελάσουμε… Και σήμερα δε γελάσαμε.. και τώρα ήθελα να σου την στείλω πίσω την καρδούλα» έγραψε η Μίνα.

Η τελευταία ανάρτηση του Πάνου Ζάρλα πριν από το θανατηφόρο τροχαίο

Ο Πάνος Ζάρλας τρεις ημέρες πριν από το θάνατό του είχε δημοσιεύσει την τελευταία του φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν πόζαρε χαμογελαστός και στη λεζάντα έγραφε:  «Καλοκαίρι ήρθε και το μαύρο πρέπει να φύγει από πάνω μας. Ήρθε η ώρα για χρωματιστά και ωραία κουστούμια…». Οι διαδικτυακοί του φίλοι είχαν δείξει μεγάλη ανταπόκριση με χιλιάδες likes και σχόλια.

Θρήνος στην ελληνική σόουμπιζ για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Οι πρώην συμπαίκτες του στο «Σπίτι της Αγάπης», η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, αλλά και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα. Τις τελευταίες ώρες έχουν κατακλύσει τα social media, με τα συγκινητικά τους μηνύματα, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε έτσι ξαφνικά από κοντά τους ο καλός τους φίλος.  Ανάμεσά τους και η Ελένη Χατζίδου, η επιτυχημένη τραγουδίστρια ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Αχχχχ παιδάκι μου… η πρώτη είδηση με το που άνοιξα τα μάτια μου… ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου… κουράγιο στην οικογένεια… Θα σε σκέφτομαι Πανούλη μου…».

Συντετριμμένος και σοκαρισμένος είναι ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ένας από τους φιναλίστ του πρώτου Power of Love

Ο Παναγιώτης, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr με σπασμένη φωνή και σε κακή ψυχολογική κατάσταση για την ξαφνική απώλεια του φίλου του Πάνου δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε μία στιγμή κόπηκε το νήμα της ζωής του.

«Μία κοινή μας φίλη με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι θα του οργάνωναν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του και απ’ ό,τι ξέρω από εκεί επέστρεφε όταν συνέβη το μοιραίο» αποκαλύπτει ο Παναγιώτης ο οποίος ήταν και αυτός καλεσμένος στο πάρτι, όμως κάτι προέκυψε και τελικά δεν κατάφερε να παρευρεθεί. «Θα τον συναντούσα εκεί χθες αλλά κάτι μου συνέβη και επειδή είχαμε κανονίσει με τον Πάνο να βρεθούμε σήμερα το μεσημέρι για καφέ, δεν πήγα. Ήθελα να του δώσω και μία μπλούζα που μου είχε παραγγείλει από τη συλλογή μου. Πού να φανταστώ πως δεν θα τον συναντούσα ποτέ ξανά;» λέει ο Παναγιώτης Θεόφιλος ο οποίος, όπως και όλοι οι φίλοι του Πάνου δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα πως έχασε τόσο άδικα τη ζωή του τα ξημερώματα.

Η έκκληση της Τατιάνας Στεφανίδου στους τηλεθεατές για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

 Το σοκ της Φαίης Σκορδά από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Πάνος Ζάρλας: Η συγκινητική έναρξη του επεισοδίου του Power of Love!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις