Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ζεστό «ευχαριστώ» του στους Έλληνες που τον στηρίζουν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ζεστό «ευχαριστώ» του στους Έλληνες που τον στηρίζουν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δείτε τα δύο απολαυστικά βιντεάκια που αναρτήθηκαν στα social media των Μιλγουόκι Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα ζεστό «ευχαριστώ» στους Έλληνες που τον στήριξαν και φέτος στο NBA είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα των Μιλγουόκι Μπακς στο Facebook. Το βίντεο αναρτήθηκε, μάλιστα, με λεζάντα στα ελληνικά. Στα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί το κλιπ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει «σας ευχαριστώ που στηρίζετε την ομάδα και την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ για τα ξενύχτια (γέλια) και πραγματικά νιώθω όλη τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε».

Εχθές όμως οι Μπακς έφτιαξαν ένα ακόμη όμορφο video με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το φαβορί για MVP της φετινής σεζόν τόνισε πως έχει το κορυφαίο παρατσούκλι στην ομάδα (Greek Freak), ενώ καλύτερος πανηγυρισμός είναι εκείνος του Μπλέντσο που δείχνει το μπράτσο του. Μίλησε για τα αγαπημένα του πορτοκαλί παπούτσια που τα αποκάλεσε Bucket Getters, στάθηκε στις κοινωνικές δράσεις της οικογένειας του και τη βοήθεια στους συνανθρώπους του, ενώ δεν ξέχασε την υποδοχή των φιλάθλων των Μπακς μετά την πρόκριση κόντρα στο Ντιτρόιτ.

Δείτε παρακάτω τα δύο βίντεο


https://twitter.com/Bucks/status/1134099140395200512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134099140395200512&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F895432%2Fadetokounbo-eho-to-kalutero-paratsoukli-stin-omada-den-xehno-tin-upodohi-ton-filathlon%2F

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπορεί όχι σε 1 ή 2 χρόνια, αλλά θα το πάρουμε το πρωτάθλημα του NBA

Παρά την απογοήτευσή του για την έκβαση των παιχνιδιών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι βέβαιος πως ο ίδιος και οι Μπακς θα επιστρέψουν δυνατότεροι και πως αργά ή γρήγορα θα πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

«Στα playoffs πρέπει όταν έχεις την ευκαιρία να τελειώνεις τα σειρά. Είχαμε αυτή την ευκαιρία, αλλά φάνηκε πως δεν ήμασταν έτοιμοι. Έμαθα πολλά και διδάχτηκα ακόμη περισσότερα φέτος. Νιώθω πως γίνομαι καλύτερος και του χρόνου όταν επιστρέψω θα είμαι πιο έτοιμος. Είδα τι χρειάζεται για να γίνω καλύτερος. Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους μπορώ να γίνω καλύτερος. Δεν κρύβω πως πικράθηκα, καθώς ήμασταν μπροστά με -0, απείχαμε δύο νίκες από τους τελικούς και δεν τα καταφέραμε. Όμως λένε πως ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Όμως αυτό θα κάνει εμένα και την ομάδα πιο δυνατούς», τόνισε ο Greek Freak.

Το πρόσημο στη σεζόν είναι απόλυτα θετικό.

«Ήταν μια φανταστική σεζόν, πολύ πετυχημένη. Το πού ήμασταν και που φτάσαμε είναι σπουδαίο. Φορτίζομαι συναισθηματικά όταν σκέφτομαι πόση δουλειά επενδύσαμε σε αυτή. Είχαμε μια εξαιρετική πορεία, αλλά μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα και αυτό το κάνει συναρπαστικό. Όλοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, με πρώτο εμένα. Ελπίζω να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε φέτος. Είναι εντυπωσιακό πόσο έχει αλλάξει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Πριν πέντε χρόνια ο κόσμος ήξερε τους Μπακς, αλλά δεν ήταν ενθουσιασμένος για την ομάδα. Πλέον αυτό έχει αλλάξει και αυτό με χαροποιεί. Θα το κάνουμε, βήμα-βήμα. Μπορεί όχι σε ένα ή δύο χρόνια, αλλά θα το κάνουμε. Θα είμαστε διεκδικητές του τίτλου και την επόμενη σεζόν αλλά και για αρκετά χρόνια, κάτι που δεν μπορούν να το λένε έτσι εύκολα πολλές ομάδες», είπε.

Τέλος, για το βραβείο του MVP, το οποίο διεκδικεί με Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ, σημείωσε: «Χαίρομαι που είμαι ένας από τους τρεις φιναλίστ. Ελπίζω να το πάρω, αλλά κι αν δεν γίνει έχω πολλά χρόνια μπροστά μου και θέλω να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου για να βρεθώ ξανά σε αυτή τη θέση. Πάντως δεν το σκέφτομαι όλη τη σεζόν, ούτε και τώρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις