Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Κιμ Κλάιστερς αποθέωσε τον Έλληνα τενίστα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Κιμ Κλάιστερς αποθέωσε τον Έλληνα τενίστα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το απόγευμα της Παρασκευής ο αγώνας του στο Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη βεβαιότητά της ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο νέος πρωταγωνιστής του τένις εξέφρασε η Κιμ Κλάιστερς. Η θρυλική αθλήτρια που, πριν αποσυρθεί από το άθλημα είχε κερδίσει 4 Grand Slam και είχε αγωνιστεί σε 2 τελικούς στο Roland Garros βρίσκεται στο Παρίσι πλέον ως σχολιάστρια αγώνων για το Eurosport. Για τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά, είχε μόνο τα καλύτερα να «Είναι ο νέος πρωταγωνιστής του ανδρικού τένις και είμαι σίγουρη πως πολλοί άνθρωποι θα τον ακολουθούν τα επόμενα χρόνια, όταν οι Big 4 σταματήσουν. Θα έχει σημαντικό μερίδιο στο να καλύψει το κενό τους».

Όπως αναφέρει στον σχολιασμό της, ο Τσιτσιπάς «μαζί με τον Σαπολάλοβ και τον Ζβέρεφ είναι πολύ ταλαντούχοι και πολύ εργατικοί. Θα έχουν σπουδαία rivalries τα επόμενα χρόνια και είμαι σίγουρα πως θα διεκδικήσουν τους μεγαλύτερους τίτλους».  Η Βελγίδα ενθουσιάστηκε από τον Τσιτσιπά στη Μελβούρνη και δεν το κρύβει: «Ο τρόπος που έπαιξε ο Στέφανος στη Μελβούρνη ήταν εκπληκτικός. Ήταν απίστευτο αυτό που έκανε με τον Φέντερερ που είναι τόσο έμπειρος. Κάποιες φορές, η άγνοια κινδύνου από έναν νέο παίκτη είναι αυτό που χρειάζεται για να πετύχει μια νίκη σαν κι αυτή».

Το απόγευμα της Παρασκευής ο αγώνας του Τσιτσιπά

Τελευταίο στο πρόγραμμα της Παρασκευής στο Philippe Chatrierείναι το παιχνίδι του 3ου γύρου ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Κραΐνοβιτς.  Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Roland Garros το παιχνίδι του Έλληνα με τον Σέρβο θα διεξαχθεί μετά από άλλα 3 και υπολογίζουμε ώρα έναρξης λίγο μετά τις 19:00.

Θα προηγηθούν οι αγώνες Μάρτιτς-Πλίσκοβα, Μουγουρούθα-Σβιτολίνα, Γκοφέν-Ναδάλ και μετά το παιχνίδι του Έλληνα τενίστα.

Την Παρασκευή θα παίξουν φυσικά και ο Βαβρίνκα με τον Ντιμιτρόφ και ο νικητής θα παίξει στον 4ο γύρο είτε με τον Τσιτσιπά είτε με τον Κραΐνοβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις