Kit Harington: Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο «Τζον Σνόου» του GoT – Στρες και ποτό τον «γονάτισαν»

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kit Harington: Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο «Τζον Σνόου» του GoT – Στρες και ποτό τον «γονάτισαν»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Kit Harington: Τι λένε πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον

29.05.2019 | 18:13

Kit Harington: Την ώρα που παιζόταν το φινάλε του πολυαγαπημένου Game of Thrones, ο Kit Harington (Τζον Σνόου στη σειρά) είχε ήδη μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει το στρες των τελευταίων μηνών, και το πρόβλημά του με το ποτό. Ο ατζέντης του Kit Harington επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό στην Daily Mail σήμερα, με μια αρκετά «ξερή» δήλωση. «Ο Κιτ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του «Τζον Σνόου».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το κέντρο αποτοξίνωσης Prive Swiss χρεώνει τους πελάτες του περίπου 120.000 δολάρια τον μήνα για τη διαμονή τους και τους βοηθά να αντιμετωπίζουν το στρες χωρίς να καταφεύγουν σε καταχρήσεις. Μια πηγή της New York Post από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε στο αμερικανικό έντυπο ότι ο Kit Harington αποφάσισε να κάνει εισαγωγή στο συγκεκριμένο κέντρο κυρίως λόγω στρες, εξάντλησης και κατάχρησης αλκοόλ. Το μεγάλο άγχος του ηθοποιού και η επιδείνωση της ψυχικής του υγείας πιστεύεται ότι προκλήθηκε από τους εντατικούς ρυθμούς των γυρισμάτων του GoT αλλά και τις αρνητικές κριτικές για ολόκληρη την τελευταία σεζόν που δέχονταν οι συντελεστές της σειράς.

Kit Harington: «Να πάνε να… όσοι “κράζουν” το Game of Thrones»!

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του γύρω στη μέση της όγδοης σεζόν, ο Kit Harington ήταν καταπέλτης όταν κλήθηκε από το περιοδικό Esquire να απαντήσει στις αρνητικές κριτικές για το Game of Thrones. Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον Τζον Σνόου, δήλωσε: «Δεν θέλω να φανώ κακός απέναντι στις κριτικές, αλλά όποιος κριτικός μέσα σε μισή ώρα κάθεται και γράφει γι’ αυτή τη σεζόν την αρνητική του άποψη γι’ αυτή, τότε, για ‘μενα, μπορεί να πάει να…»! Πρόσθεσε πως κανένας έξω από το πρότζεκτ δεν έχει ιδέα «πόση δουλειά έριξαν όλοι γι’ αυτό, πόσοι νοιάζονται, σε πόση πίεση έβαλαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους» και ακόμα είπε πως και ο ίδιος πέρασε ατέλειωτες νύχτες άυπνος με τους εργαζόμενους στη σειρά για να διασφαλίσουν στους φανατικούς τηλεθεατές της ένα τέλος που θα τους ευχαριστήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Kit Harington έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την τεράστια επίδραση που είχε το Game of Thrones στη ζωή του.

Στο δίωρο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε το HBO για την τελευταία σεζόν της σειράς, ο ηθοποιός εμφανίζεται να δακρύζει διαβάζοντας με τους συμπρωταγωνιστές του το σενάριο και μαθαίνοντας ότι ο χαρακτήρας του πρόκειται να σκοτώσει την τηλεοπτική του αγαπημένη, Ντενέρις Ταργκάριεν. «Η καρδιά μου ραγίζει. Αγαπώ αυτή τη σειρά περισσότερο από κάθε τι. Ποτέ δεν υπήρξε απλά μια δουλειά για μένα. Είναι η ζωή μου», δήλωσε ο Kit Harington στο ντοκιμαντέρ, μετά τα γυρίσματα της τελευταίας του σκηνής.

 

 

Exit mobile version