Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μεγαλοοικονόμου – ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική μου διαδρομή τελείωσε, ίσως ήμουν πολύ καθαρή για πολιτικός (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλοοικονόμου – ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική μου διαδρομή τελείωσε, ίσως ήμουν πολύ καθαρή για πολιτικός (vid)

Μεγαλοοικονόμου - ΣΥΡΙΖΑ: Το τέλος της πολιτικής της διαδρομής ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Μεγαλοοικονόμου – ΣΥΡΙΖΑ: Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ανακοίνωσε το τέλος της πολιτικής της σταδιοδρομίας.  Παράλληλα, σημείωσε πως η ανεξαρτητοποίησή της δεν έχει να κάνει με την πρόσφατη ήττα του κόμματος στις ευρωεκλογές. Όπως είπε, έχει στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό και αν δεν θελήσει ο Αλέξης Τσίπρας να τη δημοσιοποιήσει, θα το κάνει εκείνη με τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Η απόφασή της, λίγες ημέρες μετά τη βαριά ήττα, προκάλεσε έκπληξη, καθώς η κ. Μεγαλοοικονόμου στο πρόσφατο παρελθόν και μετά την προσχώρησή της, τον Ιανουάριο του 2018, είχε υποστηρίξει με θέρμη τον πρωθυπουργό, υπερασπιζόμενη τη «λεβεντιά» του έναντι των άλλων πολιτικών αρχηγών, ενώ μάλιστα είχε φτιάξει τραγούδι για να τον… εξυμνήσει.

Μεγαλοοικονόμου: Η πολιτική μου διαδρομή τελείωσε, ίσως ήμουν πολύ καθαρή για πολιτικός

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τελείωσε η πολιτική. Ίσως ήμουν πολύ καθαρή για να είμαι πολιτικός». «Θεωρήστε κατά 99,9%, γιατί ποτέ ακόμη και στον χρυσό δεν γράφει 1000 βαθμούς, ότι θα γυρίσω στις επιχειρήσεις μου» σημείωσε. Αιτιολογώντας την απόφασή της η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είπε «για να σταδιοδρομήσεις πρέπει να έχεις “μπάρμπα στην Κορώνη”. Είναι ακριβώς αυτό που γράφω στην επιστολή μου στον πρωθυπουργό».

Την ίδια ώρα, η κυρία Μεγαλοοικονόμου επανέλαβε ότι κάτι συνέβη εσωτερικά του κόμματος από συναδέλφους της που την ενόχλησε. «Ήταν μια απόφαση που έχω πάρει από τις 15-20 του μήνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών». Εν συνεχεία, η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής διέψευσε τις φήμες που έλεγαν ότι ήθελε να ελέγξει το ψηφοδέλτιο στον Πειραιά. «Δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Δεν το έκανα όταν ήμουν το 151. Πήγα ως απλός βουλευτής και έμεινα απλή βουλευτής. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις