Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Καναδάς: Εταιρεία απέλυσε εργαζόμενο επειδή αυνανιζόταν… θορυβωδώς στην τουαλέτα
PLUS

Καναδάς: Εταιρεία απέλυσε εργαζόμενο επειδή αυνανιζόταν… θορυβωδώς στην τουαλέτα

Καναδάς: Ο άνδρας επικαλέστηκε εθισμό στο σεξ για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, αλλά δεν κατάφερε να επαναπροσληφθεί

Καναδάς: Όχι μόνο ξέκλεβε κάθε τρεις και λίγο χρόνο για να αυτοϊκανοποιείται, αλλά έκανε και φασαρία ένας εργαζόμενος από τον Καναδά, που απολύθηκε κακήν κακώς λόγω… εργασιακού αυνανισμού. Το παράξενο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στη Νέα Σκωτία, και πιο συγκεκριμένα στις κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αερολιμένα του Χάλιφαξ. Πριν από μερικές μέρες, ο εν λόγω υπάλληλος κλήθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης και απολύθηκε. Αιτία της απόλυσής του ήταν πολλές καταγγελίες συναδέλφων του ότι αυτοϊκανοποιούνταν μέσα στις ανδρικές τουαλέτες, κάνοντας μάλιστα πολύ θόρυβο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Όπως φαίνεται, τα μουγκρητά του άνδρα στην τουαλέτα και ο χρόνος που έλειπε από το γραφείο του δεν είχαν περάσει απαρατήρητα, όπως νόμιζε ο ίδιος. Πολλοί συνάδελφοί του τον είχαν ακούσει επανειλημμένα να αυτοϊκανοποιείται στο μπάνιο, κάτι που τους προκαλούσε, όπως κατήγγειλαν, «ντροπή και ενόχληση». Σύμφωνα με τη New York Post, ο άνδρας προσπάθησε να σώσει τη δουλειά του υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά του οφειλόταν στον εθισμό του στο σεξ, κάτι που θεωρείται αναπηρία. Ζητώντας τη μεσολάβηση του συνδικάτου υπαλλήλων, ο ασυγκράτητος άνδρας προσπάθησε να επαναπροσληφθεί, αλλά μάταια.

Καναδάς: Η εργατική διαιτησία αποφάνθηκε υπέρ της εταιρείας

Στην απόφασή της, χαρακτήρισε σπάνια τη συγκεκριμένη περίπτωση, σημειώνοντας πως ούτε η εταιρεία ούτε ο εκπρόσωπος του σωματείου μπόρεσαν να βρουν αντίστοιχους κανονισμούς που να ρυθμίζουν το θέμα του αυνανισμού σε χώρο εργασίας.

Ο άνδρας πάντως αρνήθηκε πως παρήγαγε «μουγκρητά και βογγητά» μέσα στο μπάνιο και διαβεβαίωσε τους υπεύθυνους πως όταν έβλεπε πορνό στο κινητό του είχε τον ήχο… χαμηλωμένο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις