Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Μπάρκα: Οι 3 απίστευτες φωτογραφίες της Καίτης Φίνου και το αντίο
LIFESTYLE

Τζούλια Μπάρκα: Οι 3 απίστευτες φωτογραφίες της Καίτης Φίνου και το αντίο

Τζούλια Μπάρκα: Η Καίτη Φίνου ανέβασε τρεις φωτογραφίες από τα παλιά, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση σε όλους μας.

Τζούλια Μπάρκα: O θάνατος της Τζούλια Μπάρκα σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους φίλους της. Ανάμεσα στους φίλους της και η Καίτη Φίνου η οποία την αποχαιρέτησε μέσα από το Facebook. «Δεν σε ‘χω ούτε σε μια φωτογραφία μόνη σου και δεν θέλω να ανεβάσω από τις φωτογραφίες σου που «πουλούσαν». Πήγες εκεί πάνω και συ να βρεις το Λιζάκι, την Πόπη τον Σταθάκη μας… Καλή αντάμωση… Καλό ταξίδι αγαπημένη Γιούλη Μπάρκα…», έγραψε η Καίτη Φίνου.

Η ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός, sex symbol των ταινιών της δεκαετίας του 80 και του 90 είχε γνωστοποιήσει πριν λίγους μήνες τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η υγεία της.

Τζούλια Μπάρκα: Το “ταξίδι” ξεκίνησε

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης κηδεύτηκε σήμερα Τετάρτη η Τζούλια Μπάρκα. Η μητέρα της Ευτυχία, οι αδερφές της, οι συγγενείς της και οι φίλοι της τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Η ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο κηδεύτηκε στη Νέα Ηράκλεια της Χαλκιδικής.

Η Τζούλια Μπάρκα έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’90. Το 2002 έπαθε ξαφνικά εγκεφαλικό από το οποίο άργησε να επανέλθει στην κανονική της ζωή. Τα τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο ενώ έπασχε και από νεφρική ανεπάρκεια. Χθες το πρωί πέθανε από επιπλοκές της νεφρικής ανεπάρκειας.

Η Τζούλια Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές Βιντεοταινίες της εποχής.Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός σκανδάλου. Έκανε στροφή στην καριέρα της και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες, ενώ τελικά αποθεώθηκε ως σύμβολο του σεξ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις