Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε στη Φαίη για όλα – Ο γάμος, η ανάγκη για οικογένεια, οι εκλογές
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε στη Φαίη για όλα – Ο γάμος, η ανάγκη για οικογένεια, οι εκλογές

Τζένη Μπλατσινού: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, που πρόκειται να γίνει στις 16 Ιουνίου.

Τζένη Μπλατσινού: Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν το πρωί της Τετάρτης καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, που πρόκειται να γίνει στις 16 Ιουνίου στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, αλλά και στη σχέση του με τα παιδιά της, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο.

Ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας για τη σχέση του με τα παιδιά της μέλλουσας συζύγου του είπε: «Είναι φιλαράκια μου, τα παιδιά της Τζένης και αισθάνομαι πολύ ωραία μαζί τους, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Τα σημαντικά πράγματα στην ζωή δεν τα προσπερνάει κανείς και τα παιδιά είναι ευλογία. Το ξαναλέω για δεύτερη φορά, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά…».

Ο επιτυχημένος πολιτικός, όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στον λόγο που σκέφθηκε να αναβάλει τον γάμο του. «Ο γάμος μας με την Τζένη, είναι 16 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος. Το είχαμε αναγγείλει εδώ και κάποιους μήνες ότι ο γάμος θα είναι τότε. Δεν ξέραμε για τις εκλογές. Θέλω να σου πω ότι όταν ο Αλέξης Τσίπρας και είπε για τις εκλογές, πέρασε φευγαλέα από το μυαλό μου να ακυρωθεί… αλλά είναι τρείς εβδομάδες περίπου μετά», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Ακόμα τόνισε ότι θέλει πολύ να αποκτήσει δικά του παιδιά, ωστόσο δε θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τις φήμες για εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού.

«Καλά τα δημοσιεύματα είναι δημοσιεύματα και εγώ είμαι εγώ», είπε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις