Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ουκρανία: 14χρονος σκότωσε με 27 μαχαιριές τον φίλο του επειδή τον κέρδισε σε video game
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: 14χρονος σκότωσε με 27 μαχαιριές τον φίλο του επειδή τον κέρδισε σε video game

Ουκρανία: Ένα απίστευτα βίαιο έγκλημα με δράστη ένα έφηβο αγόρι

Ουκρανία: Ένα εξαιρετικά βίαιο έγκλημα με δράστη ένα έφηβο αγόρι συγκλονίζει την Ουκρανία. Πρόκειται για την δολοφονία ενός 15χρονου από τον 14χρονο φίλο του, για ασήμαντη αιτία, ενώ οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος προκαλούν ανατριχίλα. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο δράστης, ο οποίος είναι γιος πλούσιου κατοίκου του χωριού Νιζινάγια Άψα, προσκάλεσε στο σπίτι του τον φίλο του, για να παίξουν ένα video game που του χάρισε ο πατέρας του. Πάνω στο παιχνίδι, όπως φαίνεται, τα πνεύματα οξύνθηκαν, και όταν ο 15χρονος βγήκε νικητής δέχτηκε την άγρια επίθεση του φίλου του, που τον μαχαίρωσε 27 φορές!

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο από αστυνομικούς, ο καβγάς που οδήγησε στη δολοφονία τους 15χρονου άρχισε μετά από την ήττα του δράστη στο παιχνίδι. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 14χρονος μαχαίρωσε συνολικά 27 φορές στο λαιμό και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος τον φίλο του. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο δείχνουν τα ίχνη από το αίμα του 15χρονου, που προσπαθούσε να ξεφύγει. Κατά τη διάρκεια της δίκης, ορισμένοι μάρτυρες ισχυρίστηκαν πως το θύμα παρενοχλούσε συστηματικά τον δράστη, είτε με σωματική βία, είτε με λεκτική, κάτι που ωστόσο δεν αποδείχτηκε.

To θύμα της επίθεσης

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού, δήλωσε: «Ο γιος μου δέχθηκε συνολικά 27 μαχαιριές».

«Οι ειδικοί μου είπαν ότι το μοιραίο χτύπημα ήταν αυτό στο λαιμό με το οποίο σχεδόν τον αποκεφάλισε. Στη συνέχεια ξέσπασε στο κορμί του». Το αγόρι καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 3,5 έτη φυλάκισης, ωστόσο ο τοπικός εισαγγελέας υπέβαλε έφεση στην απόφαση και ζήτησε να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 ετών στο δράστη για τη δολοφονία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις