Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γεωργίου – Απόλλων Σμύρνης: Παραιτήθηκε από την προεδρία, μετά την είδηση “βόμβα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεωργίου – Απόλλων Σμύρνης: Παραιτήθηκε από την προεδρία, μετά την είδηση “βόμβα”

Γεωργίου - Απόλλων Σμύρνης: Ωστόσο, ο Γιώργος Γεωργίου υποστηρίζει πως οι αποκαλύψεις δεν έχουν σχέση με την απόφασή του.

Γεωργίου – Απόλλων Σμύρνης: Ο Γιώργος Γεωργίου υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Παράλληλα, ο γνωστός δημοσιογράφος επεσήμανε ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του δεν σχετίζονται με τον σύλλογο. Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Γεωργίου: «Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

«Ο ΠΑΟΚ έχει αγοράσει Ξάνθη και Παναιτωλικό ο Σαββίδης»

Κατά την παρουσία του στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί. Πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αγόρασε πέρυσι την Ξάνθη και πριν από περίπου είκοσι ημέρες τον Παναιτωλικό.

«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε», ανέφερε ο Γιώργος Γεωργίου. Και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποκάλυψε και τον νέο προπονητή του ΟΦΗ, λέγοντας πως αυτός θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας.

Μήνυση και αγωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Γιώργου Γεωργίου

Ο ΠΑΟΚ θα απαντήσει μέσω της νομικής οδού στον κ. Γεωργίου, καθώς θα υποβάλλουν άνθρωποι του και μήνυση και αγωγή εναντίον του, διεκδικώντας μάλιστα και οικονομική αποζημίωση. «Θα κατατεθούν αγωγές και μηνύσεις» ανέφεραν χαρακτηριστικά σήμερα το απόγευμα οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» του Βορρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις