Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Ο Παύλος Πολάκης είχε μεταμεσονύκτιους προβληματισμούς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο Παύλος Πολάκης είχε μεταμεσονύκτιους προβληματισμούς

Εκλογές 2019: Το Twitter ψάχνει τον Παύλο Πολάκη, που φαίνεται να κρύφτηκε μετά την τραγική ήττα στις εκλογές.

Εκλογές 2019: «Αλέξη Ρίχτο»… Με τη συγκεκριμένη φράση, την οποία ανάρτησε στο Facebook, αντέδρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού και την ανακοίνωση για τις πρόωρες εκλογές, που ακολούθησε την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν και ακόμη και τώρα περιμένουν, να βγει από την… κρυψώνα του ο “Παυλάρας”, που χτυπιόταν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει… κατά κράτος. Πού είναι οι αναρτήσεις χολής προς όλους, εκτός των Συριζαίων; Πού είναι οι κραυγές, οεο;

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αλέξη ΡΙΧΤΟ !!! Το δίλημμα είναι ΣΑΦΕΣ!
Μπροςτα με τους πολλούς ή πίσω για τους λίγους;
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!!
Τώρα!!!».

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε μια μεταμεσονύκτια ανάρτηση, ανεβάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κρήτη. Μόνο, σα να μην έχει συμβεί τίποτα, κιχ για την ιστορική ήττα ή πιο σωστά τη “σφαλιάρα” που έδωσε στην κυβέρνηση ο λαός. Όπως γράφει, ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ξανά τη μάχη του, ενώ αφήνει να εννοηθεί – όπως και ο Νίκος Παππάς – πως η απόλυτη συντριβή οφείλεται στην αποχή.

“Μέρα περισυλλογής μετα την ήττα σήμερα. Θα αντέξουμε και θα δώσουμε τη μάχη ξανά ,παίρνοντας το μήνυμα που μας έδωσαν αυτοί που ΔΕΝ ήρθαν ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τους Σφακιανους ιδιαίτερα, αλλά και όλους τους Χανιώτες που άντεξαν όλο τον βρόμικο πόλεμο που δεχτήκαμε και μας κράτησαν στην πρώτη θέση .
Ειδικά στα Σφακια μας ανέβασαν και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε σχέση με το Σεπτέμβρη του 15 (φωτό 1 Σεπτέμβρης 15 ,φωτό 2 ευρωεκλογές 19 ποσοστά ,φωτό 3-4 άτιμος ψήφων)”

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος Σφακιανός υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες έχει εξαφανιστεί, αν κρίνει δηλαδή κανείς από τις απανωτές αναρτήσεις που έκανε καθημερινά, πανηγυρίζοντας για το έργο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ιδίου. Θα μπορούσαν να σκεφτούν οι κακοί, πως οι χρήστες του Twitter που υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός έχει κλειδώσει τον «αψύ Σφακιανό» στο υπόγειο προκειμένου να μην του προκαλέσει άλλη ζημιά εν όψει εκλογών, έχουν δίκιο…

Το τέλειο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις